Dugo je nismo vidjeli: Poznati Hrvat u Londonu se zabavljao s bivšom misicom Josipom Kusić

Foto: Instagram

NAKON što je pobijedila na izboru za Miss Hrvatske Josipa Kusić iz Imotskog još se neko vrijeme nalazila na stranicama domaćih medija, a onda je nestala.

Ostala je upamćena po priči s Goranom Baretom.

"Onu Miss Hrvatske Josipu Kusić upoznao sam dok sam radio intervju za Arenu. Novinarka je bila iz istog mjesta kao Josipa, pa nam je ona prišla na kraju intervjua i tako smo se upoznali. Navečer mi je ta dotična miss došla kući, kucala mi je na prozor. Više puta je dolazila pijana da je utješim jer joj taj svijet u Zagrebu nije odgovarao. Rekao sam joj da se na to mora naviknuti", ispričao je Bare o Josipi.

S druge strane, Josipa je demantirala tu priču.

"Upravo su me zvali. Poludjet ću i uopće ne želim komentirati gluposti. Čovjek ne zna što bi rekao. Radi album, radi neku reklamu i ide mene miješati. Ja sam rekla sto puta, cijenim ga kao umjetnika, ali on nije neki čovjek koji bi mene fascinirao. Svi znaju kakav je moj tip muškarca jer ja imam dečka preko dvije godine i stvarno sam poludjela", komentirala je Josipa.

Lijepa Josipa u međuvremenu se preselila u London gdje se bavi manekenstvom, a tamo se posljednjih dana srela s domaćim voditeljem Ivanom Vukušićem.

"Zbilja si posebna", napisao joj je on na Instagramu.

Pročitajte više