Goran Bare: Josipa Kusić mi je više puta dolazila pijana da je utješim

Foto: Index

KONTROVERZNI roker Goran Bare dao je intervju za Extru i progovorio o svom odnosu s brojnim ženama u svom životu te o ovisnostima i depresiji s kojom se bori. Otkrio je kako je na račun izjave o premijerki Kosor, dogovorio nekoliko koncerata, iako bi bio sretniji da se neke stvari u državi promijene na bolje. "Ja sam ljevičar. Nisam nostalgičar, ako to mislite, i mislim da je Jugoslavija propala jer je bila sranje. Ali barem su radnici imali neka prava. Sada treba biti ljevičar. Sada se treba boriti za radnike", izjavio je Bare. Osim što izražava mišljenje o političkoj situaciji u državi, Goran radi na albumu i seli se u novi stan. "Moram, ima žena koje me uhode. Volim kad ne znaju gdje sam. Evo sad ću otići do jedne koja živi tu blizu", izjavio je kada je upitan zašto se često seli. Za svog 17-godišnjeg sina ima samo riječi hvale.

"Svaku ženu uspoređujem s Mirjanom"

"Nisam ga vidio već dvije-tri godine, događalo mi se svašta. Ali opskrbljujem ga novcem, barem to mogu učiniti za njega. Sad ima sedamnaest godina, ima curu i uopće nije roker. Na mamu je. Uči, kupi nagrade. Mirjana, njegova majka, bila bi doktorica znanosti da ja nisam ušao u njezin život. I zato sam ja "puko". Jer sam se osjećao odgovorno. To sam prebolio, ali svaku ženu uspoređujem s njom", rekao je o pokojnoj supruzi. Otkrio je i da je bio ovisan o seksu pa se tako u Zadru probudio pokraj nekih blizanki. Tada je shvatio da je pretjerao, a druga supruga pomogla mu je da se smiri.

"Josipa Kusić više puta dolazila mi je pijana da je utješim"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Bare je komentirao i odnos s mladom Josipom Kusić, s kojom su ga mediji svojedobno spojili. "Onu Miss Hrvatske Josipu Kusić upoznao sam dok sam radio intervju za Arenu. Novinarka je bila iz istog mjesta kao Josipa, pa nam je ona prišla na kraju intervjua i tako smo se upoznali. Navečer mi je ta dotična miss došla kući, kucala mi je na prozor. Više puta je dolazila pijana da je utješim jer joj taj svijet u Zagrebu nije odgovarao. Rekao sam joj da se na to mora naviknuti", ispričao je Goran o Josipi.

"Bila je cool i lijepa, bili smo skupa nekoliko puta"

Nadodao je i da je preko njega htjela ući u jet-set, kojeg on nije dio. "Ma ona je bila klinka, htjela je sa mnom nešto na brzinu i da je ubacim među jet-set. Rekao sam joj da ja nemam ništa s jet-setom. Bila je cool i lijepa, bili smo skupa nekoliko puta, ali nisam joj htio ulaziti u život da joj sve ne pokvarim. Onda sam joj rekao da ne bih više da se viđamo", zaključio je o lijepoj Kusić.

""Konačno su mi našli dobar lijek protiv depresije i to mi je najvažnije. Jer kad te depresija spiči, to je mjesec dana u krevetu"

O Željki Matković nije previše pričao, rekao je samo kako se incident s njom dogodio kada joj je rekao da se seli iz njihovog zajedničkog stana. Smrt Kasuma Cane, koji je preminuo u njezinom stanu, nije htio komentirati. Više se ne drogira, već uzima lijekove. "Konačno su mi našli dobar lijek protiv depresije i to mi je najvažnije. Jer kad te depresija spiči, to je mjesec dana u krevetu. Jedno vrijeme nije mi se dalo ni ustati da bi otišao na WC, najradije bi se bio popišao u krevet. To mi je sve kokain napravio, bio sam na njemu pet godina", ispričao je Bare. Istaknuo je za kraj da je usredotočen na novi album, a o svemu ostalom mislit će kad njega završi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara