Duško Lokin dobio novi tupe: "Možda je to moja šansa da konačno promijenim imidž"

"ČETRDESET je godina iza vas, mislim da je vrijeme za novu", rekao je radijski voditelj Dalibor Petko u svom Glazbenom showu poklanjajući crnu kovrčavu periku popularnom pjevaču Dušku Lokinu. Lokin, koji je u Petkovoj emisiji koncertom uživo proslavio 40 godina karijere, na to se nasmijao i kazao: "Super. Možda je to moja šansa da konačno promijenim imidž".

Odlično raspoloženi pjevač je uz pratnju svog banda Respekt otpjevao neke od svojih najvećih hitova poput "Jedna žena čeka brod", "Pozdravi je prijatelju moj", "Netko te tajno voli".

Na pitanje kad skida periku, Lokin je odgovorio da je to onda kad ide leći te tu i tamo, a na upit kad će to učiniti javno rekao je: "Uvijek se u životu mora dogoditi nešto novo. Godine prolaze, a kako se ništa specijalno ne događa, morat će se i to dogoditi. No bit će to onda kad ja kažem".

Dvosatni show sinoć su začinili i gosti poput Džoa Maračića Makija, Vladimira Kočiša Zeca, Dalibora Bruna, Ćire Gašparca, glumca Krune Šarića i brojnih drugih, prepričavajući dogodovštine s Lokinom.

Pročitajte više