Ecija i Goran o vjenčanju: Bit će na malom otoku, odabrali smo dobre kumove

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ i Goran Belošević u razgovoru za InMagazin otkrili su da će se vjenčati u rujnu ove godine, a svadba će biti, kažu, na otoku Vrniku kraj otoka Korčule.

"Taj je otočić inače slabo naseljen, ima samo deset kuća, nije prometno. Tamo se nalazi samo crkvica i jedna stara škola koja je prenamijenjena u ugostiteljski objekt, a pored je plaža. Mislim da će biti bajkovito", rekla je Ecija i objasnila zašto su odabrali baš tu lokaciju.

"S obzirom na to da sam ja porijeklom iz Korčule, na Vrnik sam došla prije nekoliko godina. Odmah sam rekla kako bi se ovdje htjela jednog dana udati, a sada je ta priča istinita", ispričala je Ecija.

Nakon ceremonije vjenčanja na Vrniku, budući mladenci slavit će na Korčuli. Kažu kako planiraju imati privatniju svadbu te će pozvati samo uži krug prijatelja. Otkrili su i tko će im biti vjenčani kumovi.

"To su moj najbolji prijatelj iz djetinjstva i Ecijina prijateljica. Znači, naši najbolji prijatelji iz djetinjstva u principu. Nisu medijski eksponirane osobe i mislim da su dobar izbor", rekao je Goran, a Ecija se osvrnula na buduće prezime.

"Nekako se teško nama ženama odvojiti od dijela svog identiteta, to je nešto što nosimo oduvijek, ali opet u Hrvatskoj je to neka tradicija i dalje da žene uzimaju muževo prezime i evo, ja se sama borim sa sobom bih li to trebala napraviti, ali mislim da ću na kraju udovoljiti njegovim željama, pa eto", zaključila je.

Podsjećamo, Ecija i Goran zaručili su se u studenom prošle godine.

Gdje, kada i kako će se vjenčati

Ecija Ivušić i Goran Belošević u velikim su pripremama za najvažniji dan u svojem životu. Kad i gdje će uploviti u bračnu luku, koliko će uzvanika biti na njihovu vjenčanju, kako će se Ecija prezivati nakon što izrekne sudbonosno da, kao i mnoge druge detalje, budući mladenci eksluzivno su otkrili našoj Anji Beneti. 🤍🕊

Objavljuje IN MAGAZIN u Četvrtak, 5. svibnja 2022.

Pročitajte više