Ecija Ivušić oduševila fotkom u badiću, u komentarima se oglasio i njezin dečko

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ oduševila je pratitelje najnovijom fotografijom na Instagramu. Pozirala je u bazenu noseći minijaturan dvodijelni badić. 

"Zgodna si", "Ljepotica, što reći", pisali su joj pratitelji, a u komentarima se oglasio i njezin dečko Goran Belošević, koji je ostavio emotikone srca. 

Ecija i glazbenik nedavno su potvrdili vezu te ne kriju koliko su zaljubljeni. Goran je prije nekoliko dana na Instagramu objavio dio svoje nove pjesme, a status ispod objave posvetio je svojoj djevojci

"Za mene je naš novi singl 'Samo ti' puno više od obične pjesme. Točno znam gdje smo bili kada sam ju iznenada dobio na mail i kada smo ju zajedno po prvi puta slušali. Mislim da u tom trenu nismo ni slutili što nas sve čeka. Od tada do danas, ako gledamo vremenski nije prošlo puno, međutim desilo nam se nešto posebno i imam osjećaj kao da te poznajem cijeli svoj život. Moja ljubavi ovu pjesmu posvećujem tebi i svemu onome što je još ispred nas. Naslov i stihovi 'Samo ti, samo ti još godina sto. Moja si Julija, ja tvoj Romeo. Samo ti, samo ti, sve drugo je tren. Dok dišem, živim, znam ja bit ću zaljubljen' najbolje opisuju što osjećam prema tebi. Hvala ti što postojiš moja srodna dušo", napisao je emotivni Goran.

Pročitajte više