Ecija Ivušić se oprašta: Vidimo se jednom opet gore, srce moje malo

Foto: Instagram

ECIJA IVUŠIĆ na Instagramu je objavila da je uginuo njen psić Leeloo.

"Nisam mislila ništa pisati, jer nisam znala gdje sam, ali nekako sam jutros smogla snage da se i na ovaj način oprostim s tobom. U moj život je ušla taman negdje kad sam ga počela shvaćati ozbiljno. Dobila sam je za 18. rođendan, jako je željela i ozbiljno je shvatila. Nazvala sam je Leeloo. Po liku iz filma Peti element. Uz vodu, vatru, zrak i zemlju, peti element je, pogađate, bio ljubav. Uz svu simboliku svog imena moja Leeloo je bila i više od ljubavi", započela je voditeljica.

"Odrastala je sa mnom, prolazila razne životne situacije, od sreća do tuga, od gužvi do samoća, a svi koji su je upoznali znali su da pored te kilu i po teške zvijeri, nisu nikad iznad mene smjeli staviti ruku jer bi 'ostali bez nje'. Čak ni moj brat kojeg je voljela jednako kao i mene, nije smio. Al na njega ne bi lajala i režala, već bi samo tužno zavijala kad smo se pravili da me 'tuče' da isprovociramo reakciju. On me nije tukao, ali često sam se u životu osjećala prilično pretučeno i kad god je bilo tako, ovo malo klupko bi mi došlo kao lijek na ranu", napisala je.

"U 16 godina života, čovjek odradi dobar dio životnog staža, a pas, ako je sretan, svoj čitav životni vijek. A samo se to nadam, da si bila sretna, jer sve što si za mene činila u tih 16 godina je bila čista sreća.
Život je nekako htio da se ti i ja rastanemo na poseban način, tako da se sve odvilo dok ostatak naše obitelji nije bio u Zagrebu. Kako smo ga počele, tako smo ga i završile. Nas dvije. Same. Sve je došlo naglo, bio je šok i more suza, ali sada s odmakom vidim da je baš tako sve trebalo biti. Zaspala si mi u krilu na kauču u praznoj veterinarskoj klinici dok je svirala neka predivna pjesma koju već 3 dana čujem u glavi u svakoj tišini iako sam je tada čula prvi put u životu", otkrila je.

"Napravila si sve u životu kako si trebala, Lilki moja, došla u pravo vrijeme, bila sve što jesi i ako ikad uopće postoji pravi trenutak za odlazak ti si ga našla. Jer mama je odrasla i bit će ok. Čak i datum kada si otišla ima simboliku (10.10.2020.), kao i tvoje ime. Zauvijek ćeš biti moj peti element. Ljubav. Voli te mama najviše na svijetu i hvala ti za 16 prekrasnih godina. Vidimo se jednom opet tamo gore, srce moje malo", zaključila je svoj emotivni oproštaj.

Pročitajte više