Egzotična mjesta nisu više tako daleko: Klub putovanja Destly predstavljen u Pepermint klubu

DESTLY klub putovanja sinoć je u Pepermint klubu održao božićno druženje u kojem su prisutni imali priliku osobno saznati više o ovom švedskom klubu ljubitelja putovanja koji u Hrvatskoj djeluje od srpnja 2011.

Destly su predstavili Nikola Vrdoljak, direktor agencije Gingernet i Tereza Brkušić, voditeljica Destlyja u Hrvatskoj. Cijeli događaj popratio je kratki koncert Joe Pandura i Kristijana Beluhana, koji su prisutne svojim izvrsnim nastupom glazbeno odveli u daleka, egzotična mjesta.

Destly svaki tjedan svojim članovima ekskluzivno nudi luksuzne, boutique, dizajnerske hotele i resorte diljem svijeta u posebnim ponudama. Destly počiva na principu da je smještaj važan dio putovanja. Dobar smještaj, nadalje, jest upravo ono što putovanje pretvara u nešto posebno, a Destlyjevci su pronašli način da smještaj, a ujedno i doživljaj putovanja bude nezaboravan i u isto vrijeme isplativ. Luksuzan smještaj o kojem ste do sada samo sanjali oni pretvaraju u vašu stvarnost!

Uspomene s putovanja ostaju dio nas i kad izblijedi i zadnja fotografija. Zaviriti u svijet luksuza, prošetati hodnicima što nose davne priče iz nekih prošlih stoljeća, uživati u uslugama poput poznatih svjetskih zvijezda s crvenog tepiha, provesti dan u vrhunskoj masaži i Spa tretmanima s pet zvjezdica - to su Destlyjevci. „Na kraju krajeva, luksuz ima svoju cijenu, a mi se iz petnih žila trudimo da ona bude dostupna svim našim članovima! Pratite nas na Facebooku, Twitteru, pišite nam na e-mail. Tu smo zbog vas“, istaknula je Tereza Brkušić.

Članstvo u Destly klubu je besplatno. Dovoljno je na službenim stranicama www.destly.hr ispuniti osnovne podatke kako bi svaki tjedan u vaš inbox dobili nekoliko novih ideja za putovanje kroz ekskluzivne ponude. Ponude su dostupne samo kratko vrijeme i isključivo za članove. „Za one brze u svojoj odluci, usuđujemo se obećati uživanje u izuzetnom iskustvu“, napominju.

Pročitajte više