Ekipa lokalnog Burger Kinga poručila na reklami: Mi smo svi dali otkaz

Ilustracija: 123rf

ZAPOSLENICI lokalnog Burger Kinga u Nebraski dali su otkaz i o tome su na zanimljiv način obavijestili sve žive. Ekipa je na velikom znaku restorana ispod loga Burger Kinga poručila: "Mi smo svi dali otkaz. Žao nam je na neugodnosti."

Tamošnji zaposlenici rekli su za Fox News da već tjednima rade u kuhinji bez klima-uređaja, s temperaturom koja je u jednom trenutku dosegla više od 32 stupnja.

Jedna zaposlenica, bivša generalna direktorica Rachael Flores, navodno je hospitalizirana zbog dehidracije, navodi KLKN Channel 8.

"Nisam mislila da će itko ovo primijetiti, jer smo napravili samo jedan znak, a onda je ekipa na Facebooku poludjela. Pozvali su me iz uprave i rekli su mi da ga moram ukloniti", rekla je Flores za KLKN.

Flores je navodno radila u lancu brze hrane od siječnja, a vrlo često je radila 60 sati tjedno i dala otkaz. Osam njezinih suradnika slijedilo je njezin primjer i na ovaj način odlučilo izraziti nezadovoljstvo. Burger King na toj lokaciji još uvijek je otvoren, ali nemaju osoblja.

Pročitajte više