Ekonomistice, veterinarke... Što su po zanimanju hrvatske WAGsice

Foto: Instagram/Goran Stanzl/PIXSELL

FINALE Lige nacija večeras će pratiti hrpa Hrvata jer se Vatreni bore za zlato protiv Španjolaca. Veliku podršku hrvatski reprezentativci će, osim od navijača, imati i od svojih predivnih djevojaka i supruga.

Hrvatske WAGsice privlače pozornost i stranih medija pa se o njima često piše kada hrvatska nogometna reprezentacija igra utakmicu. Neke od partnerica Vatrenih vrlo su samozatajne i ne vole pažnju, dok je dio djevojaka aktivan na društvenim mrežama i imaju tisuće pratitelja. Odlučili smo se prisjetiti što su supruge i djevojke hrvatskih reprezentativaca po struci.

Vanja Modrić

Vanja i Luka Modrić dugo su zajedno. Ona je po zanimanju ekonomistica, a upoznali su se kad je radila u Mamićevoj agenciji.

Josipa Perišić

Ivan Perišić rijetko priča o svom privatnom životu, no jednom prilikom je otkrio da je suprugu Josipu upoznao u Ekonomskoj i upravnoj školi u Splitu gdje su sjedili zajedno u klupi.

Helena Livaković

Helena je s Dominikom Livakovićem od 2017. godine, a vjenčali su se prošle godine. Lijepa Zagrepčanka diplomirala je na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a na Instagramu je napisala da se bavi industrijskim dizajnom. Prije toga se godinama bavila umjetničkim klizanjem.

Izabel Kovačić

Izabel i Mateo zajedno su od srednjoškolskih dana. Izabel je diplomirala na studiju ekonomije, a sa sestrom Ivanom pokrenula je brend dječje obuće i odjeće. 

Mia Ćurković

Supruga Andreja Kramarića Mia doktorica je veterine koja čuva svoju privatnost te je rijetko viđena na društvenim mrežama. Par je zajedno od 2017. godine.

Iva Šarić

Voditeljica Iva Šarić zaručnica je nogometaša Brune Petkovića. Iva i Bruno su se upoznali kad ga je ona intervjuirala za HRT-ovu emisiju Klub 7. Iva je završila studij poslovne ekonomije i financija te specijalizirala komunikacijski menadžment.

Ivana Vida

Vezu s Domagojem započela je još 2012. godine. Bavila se manekenstvom, ali se iz tog svijeta povukla. Diplomirala je ekonomiju u Zagrebu.

Silvija Brozović

Marcelo Brozović je svoju suprugu Silviju upoznao 2012. u rodnoj Velikoj Gorici. Ne otkrivaju previše pojedinosti o svojoj vezi, no jednom prilikom Marcelo je rekao da je njegova supruga studirala biologiju na zagrebačkom PMF-u. 

Pročitajte više