Ekskluzivne fotografije iz Amerike: Goran i Tanja u šetnji Rodeo Driveom

BUDUĆI da se zadnjih godinu dana zbog privatnih problema nalaze na relaciji Zagreb - Los Angeles, tenisač Goran Ivanišević i Tanja Dragović proljeće su dočekali u kalifornijskoj prijestolnici. Viđeni su kako šeću Rodeo Driveom, ulicom u Beverly Hillsu koja vrvi dućanima poznatih brendova.

Ulica gdje se odijevaju samo najbogatiji

Tamo se odijevaju svi koji vole svjetski poznate dizajnere i visoku modu, a koji za nju imaju i dovoljno novca. Jedni od njih su i Tanja te Goran, a na Rodeo Driveu pogledali su izloge samo nekih dućana, primjerice Giorgija Armanija, Bang & Olufsena, Ballyja, Bottege Venete, Bijana, Brionija, Bvlgaryja, Buccellatija, Burberryja, Brooksa Brothersa, Cartiera, Chanela, Chanel fine jewelryja, Christiana Diora, Coacha, Davida Orgella, Davida Yurmana, DeBeersa, Dior Hommea, Dolce & Gabbane, Louisa Vuittona, Versacea, Domenica Vacce, Ermenegilda Zegne, Escade, Etroa, Fendija, Frettea, Guccija, Gucci jewelryja, Gianfranca Ferréa i mnogih drugih.

Tanja Dragović, nekadašnji top model danas izgleda gotovo jednako dobro kao u vrijeme kad joj je karijera bila na vrhuncu. Mada se u početku činilo kako se nikad neće vratiti u Hrvatsku, već da će pustiti korijenje u Los Angelesu, par je ipak odlučio da im je Zagreb jedini pravi dom. No, kad su u Los Angelesu vrijeme provode u vili najboljih prijatelja Sanje Duggan i njezina supruga Frane Barbierija koji, pak, uvijek rado posjete Zagreb.

Tanja i Goran napokon sretni i veseli

Iako su u vezi zadnjih godinu dana proživjeli brojne trzavice, Tanja je jednom prilikom rekla kako je ona već vjenčana za Gorana, ali "samo u srcu". Nagađalo se kako su svoje dvoje djece krstili u L.A.-ju, međutim, manekenka je demantirala te napise rekavši kako je tamo krštena samo starija kći Amber. Dok su živjeli u Americi, par je vodio poprilično miran život. Uživali su u svojem malom skrovištu daleko od medija, paparazza i novinskih naslova.

Lana Vukičević
Foto: JLP

Pročitajte više