Ekskluzivno - Mirna Milinović: Priča o sponzoriranju "Prvog pljeska" nije vrijedna komentara

PRIJE TJEDAN dana ministar zdravstva Darko Milinović objavio je vijest da se njegova 18-godišnja kći Mirna Milinović prijavila na Doru. Glazbom se bavi još od malih nogu, a glazbeno je obrazovana, naime, svirala je klavir u glazbenoj školi te pjevala u zboru. Ministar zdravstva nije želio otkriti detalje oko njezinog nastupa na Dori.

Prvi korak  - "Prvi pljesak"

Mirna je zabilježila nastupe na koncertima Olivera Dragojevića, kad je zapjevala njegovu pjesmu "Moj lipi anđele" te je nastupila prošle godine s Lukom Nižetićem na "Prvom pljesku", uspješnicu koju splitski pjevač u originalu izvodi s pjevačicom Lanom Jurčević.

Krenula je "snažno"

Na Oliverovom koncertu otpjevala je i svoju pjesmu "Snažno".Osim Nižetića i Dragojevića, mladu pjevačicu u karijeri navodno podržava i Jacques Houdek, inače glazbeni ljubimac vrle nam desnice, te je savjetuje u prvim glazbenim koracima. Svoje glazbene početke za Index je komentirala sama Mirna Milinović.

"Ne znam hoću li nastupiti na Dori"

"Ne znam hoću li nastupiti na Dori, vidjet ćemo kako će proći natječaj na koji sam poslala svoju pjesmu", rekla nam je u početku. Ako Ministarstvo zdravstva bude imalo "viška", možemo se nadati čuti mladu Mirnu u punom sjaju.

"Ne želim da se itko dovodi sa mnom u kontekst"

Upitana da komentira Houdekovu pomoć u glazbenim počecima, Mirna je izjavila: "Ne želim to uopće komentirati, ne želim da se itko dovodi sa mnom u kontekst, jer je taj kontekst negativan." Pjevanje s Nižetićem prokomentirala je kratko: "To je bilo davno, prošle godine, i to je sve što ću vam reći."

Uzor - Nina Badrić

Kao svoje glazbene uzore istaknula je Ninu Badrić, koju uglavnom sluša od domaćih izvođača, a uzor joj je i Oliver, na čijem je koncertu zapjevala. Izjavila je da nakon završetka srednje škole planira upisati ekonomiju, ali planira raditi na glazbenoj karijeri. Svoj talent otkrila je kao djevojčica.

Ljubav s Franom

"Počela sam se jako mlada baviti glazbom, još sa sedam godina. Obitelj i prijatelji su mi podrška, svi me podržavaju." Ljubavnu situaciju nije željela komentirati, no kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Mirna je u dugogodišnjoj vezi sa sumještaninom Franom.

Ministarstvo zdravstva sponzor "Prvog pljeska"

Iako je nedavno izjavio da ne želi pomoći kćeri u karijeri, Index je donio priču u kojoj saznajemo da je Milinović sponzorirao glazbeni festival "Prvi pljesak" na kojem je, kao veliko iznenađenje, nagradu publike odnijela upravo Mirna. Ne samo da na službenim stranicama Udruge "Mladi pjevaju" stoji da je upravo Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi poduprlo festival, nego je i HDZ, stranka kojoj je Milinović potpredsjednik, sponzorirala cijeli događaj.

"Ne želim komentirati tu priču, to ste vi objavili, priča nije vrijedna spomena, mog komentara"

Ovu priču je Mirna, koja nije željela ispričati ništa vezano uz svog oca, samo kroza zube komentirala: "Ne želim komentirati tu priču, to ste vi objavili, priča nije vrijedna spomena, mog komentara". Ovim smo završili razgovor s mladom Mirnom, koju ćemo uskoro imati prilike slušati, a možda i poslati na Eurosong.

Pročitajte više