Ela iz Jokera otišla sa 100 eura, nije znala odgovor na pitanje o Snježnoj kraljici

Foto: Press

Ela Franić uz pomoć raspoloživih jokera besprijekorno je odgovorila na prvih sedam pitanja. Ostatak pitanja nisu joj sasvim išla na ruku, ali je kući iz kviza Joker uspjela ponijeti 100 eura.

Ela je prve jokere iskoristila tek na petom pitanju, kada nije znala drugi naziv poznate hrvatske skijaške utrke: Prije nego je dobila ime Snježna kraljica, skijaška utrka na Sljemenu imala je drugi naziv. Koji? A) Zlatna kuna, B) Zlatna lisica, C) Zlatni vuk ili D) Zlatni medvjed. Točan je odgovor D, a Ela je izabrala B.

U početku su joj se zaredala pitanja iz showbizza koje je uspješno riješila. Među njima je bilo i ovo: "Ja sam vlak što zgazit će te mali…", pjevale su u duetu Nina Badrić i…? A) Ivana Banfić, B) Emilija Kokić, C) Ivana Plechinger ili D) Vlatka Pokos. Ela je znala da se radi o Emiliji Kokić.

U pratnji s njom je bila kći Dina koju je Ela zvala u pomoć na dva pitanja, ali ni na jedno nisu točno odgovorile. Nagradu od 100 eura dobila je zahvaljujući posljednjem pitanju koje je glasilo: Koja od navedenih tvrtki nije proizvodila audio kasete? A) Maxell, B) BASF, C) Packard ili D) TSK.

Na nuli i bez jokera, Ela se odlučila do odgovora doći sustavom eliminacije, pa je odgovorila C, što je bilo i točno. Stoga je ova natjecateljica sa sobom ponijela novčanu nagradu u iznosu od 100 eura.

Pročitajte više