Ella Dvornik: Gledaš ove Pornhub i OnlyFans influencere i misliš zašto bih studirao

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK našla se na udaru kritika nakon što je tijekom gostovanja u podcastu Storytime prokomentirala stanje na tržištu rada.

"Zašto bi ti sad, kao klinac, bio doktor, kada ti cijeli svijet, cijeli mainstream govori da se moraš voziti u privatnom avionu, imati vilu, voziti Porschea? Onda ti gledaš ove Crypto, Pornhub, OnlyFans influencere i misliš: 'Zašto bih ja studirao 10 godina za neku jadnu plaću?" izjavila je Ella.

@milanpopovicofficial Ella Dvornik o današnjoj omladini i influenserima. Celi video je na mom YT kanalu #podcast #elladvornik #storytime #milanpopovicofficial ♬ original sound - MILAN

"Radiš smjene po 20 sati. Ne znam - ili će nas stvarno morati zamijeniti roboti jer ćemo svi biti poznati ili ne znam što će se dogoditi, ali mi je zanimljivo gledati kako propadamo", zaključila je influencerica.

>>Najluđa ponuda u povijesti Only Fansa: Ponudio joj 400.000 dolara samo za lajk poruke

Ljudi: Naravno da ovako priča kad nema srednju

"Ovo je toliko glupo da ne mogu vjerovati", "Žena ima poantu, ali nisi li ti dio problema kao influencerica?", "Naravno da će žena koja nema srednju školu prodavati ovakvu priču", "Ova gospođa nema jedan sat radnog staža, a govori o poslu", neki su od komentara ljudi.

Podsjetimo, Ella je nedavno otkrila da nikada nije završila srednju školu. Srednju Umjetničku školu u Zagrebu napustila je kada je bila drugi razred kako bi snimala seriju Rođaci, koja nikada nije ugledala svjetlo dana.

Pročitajte više