Ella pokazala kako joj izgleda trbuh tri mjeseca nakon poroda: Imam puno za srediti

Foto: Instagram

ELLA DVORNIK nedavno je otkrila koliko ima kilograma tri mjeseca nakon poroda, a sad je pokazala i kako joj trenutno izgleda trbuh. 

Razlog tome bila je njena odluka da napravi promjenu u načinu života te je na Instagramu pokrenula izazov i pozvala pratitelje da joj se pridruže. Izazov traje 60 dana tijekom kojih će Ella (i svi koji joj se pridruže) prionuti na vježbanje i zdravo se hraniti. 

Kako bi svim zainteresiranima olakšala praćenje izazova, otvorila je i novi profil na Instagramu pod nazivom ellaschallenge koji je u kratko vrijeme dobio 11,6 tisuća pratitelja. 

"Bok ekipa! Na ovom profilu ćemo skupa probati u 60 dana napraviti promjenu svog tijela", stoji u opisu. 

Uz prvu je objavu dodala podrobnije objašnjenje. 

"Kao što znate prije 3 mjeseca sam rodila carskim rezom svoju drugu djevojčicu i ovaj puta je situacija malo drugačija nego s prvom trudnoćom. Osim što imam puno više toga za srediti imam i laganu dijastazu trbušnih mišića. Ne pomlađujemo se i što smo starije, teže nam je skidati kile i oblikovati tijelo. Ja sam krenula na treninge i svaki dan ću vam dijeliti što jedem i kakve vježbe radim kod kuće kao i teretani", napisala je i pozvala pratiteljice da s njom podijele svoje priče i fotografije. 

"Mislim da je bitno da se ne poistovjećujete samo sa mnom. Neke će krenuti s puno više kila, neke s puno manje i moramo ostati fokusirane i motivirane na cilj. Nadam se da će nam ova mala zajednica pomoći da ne skrenemo s puta  iako nemam naviku brisati negativne komentare na svom privatnom profilu, na ovom ću cenzurirati bilo kakav govor mržnje i demotivaciju jer smo tu da budemo pozitivni. Ajmo se baciti na posao ljudi! Nema labavo", poručila je. 

U komentarima su joj se već počele javljati pratiteljice koje su s Ellom rado podijelile svoje probleme, ali i ciljeve te su podržale njen izazov. 

Pročitajte više