Ellen DeGeneres oglasila se nakon vijesti da je Anne Heche isključena s aparata

Foto: Profimedia

VODITELJICA Ellen DeGeneres oglasila se na društvenim mrežama poslije objave da je njezina nekadašnja partnerica Anne Heche umrla nakon što je isključena s aparata.

"Ovo je tužan dan. Anninoj djeci, obitelji i prijateljima šaljem svu svoju ljubav", napisala je DeGeneres na Twitteru.

DeGeneres je prije nekoliko dana otkrila da s bivšom partnericom nije bila u kontaktu. Nakon što je Heche stradala u nesreći, Ellen je viđena u izlasku s prijateljicom, a tom su je prilikom novinari upitali je li se u međuvremenu čula s Heche, s kojom je u vezi bila tri godine.

"Ne čujem se s njom. Nismo u kontaktu više pa ne znam kako je. Naravno da joj želim sve najbolje. Ne želim da itko bude povrijeđen", rekla je.

U vezi su bile tri godine

Ljubav DeGeneres i Heche punila je medijske stupce 90-ih godina. Da su u vezi, doznalo se 1997. godine, a navodno su se čak htjele i vjenčati "kada istospolni brak postane legalan u Vermontu".

Ipak, 2000. godine objavile su da se razilaze, a prema nekim izvorima razlog prekida njihove veze bio je to što se Heche zaljubila u Colemana "Coleyja" Laffoona, snimatelja za kojeg se kasnije i udala.

Laffoon je podnio zahtjev za razvod 2. veljače 2007., nakon pet i pol godina braka. Heche je navodno ostavila muža zbog kolege iz filma Men in Trees, Jamesa Tuppera. U prosincu 2008. Hechein predstavnik potvrdio je da je glumica trudna s njihovim prvim djetetom.

Međutim, njihov brak također nije potrajao te su se razveli 2018. godine.

Pročitajte više