Eminem: Prestao sam se drogirati nakon što sam dvaput gotovo umro!

REPER Eminem otkriva kako je prestao konzumirati drogu tek nakon što je u 2007. godini dva puta gotovo umro zbog predoziranja. Tada je prestrašio samog sebe i odlučio potražiti pomoć kako bi se riješio ovisnosti. Za to mu nije bio dovoljan samo jedan incident s predoziranjem već je nekoliko tjedan nakon što je prvi put gotovo nastradao ponovno pretjerao s tabletama.

"Negdje oko Božića 2007. godine predozirao sam se i doslovno skoro umro. Ipak, nekako sam se izvukao i vratio kući pa ponovno nakon manje od mjesec dana napravio istu stvar. Ponovno sam uzeo istu količinu tableta kao i kod prvog predoziranja i tada sam se stvarno uplašio. Priznao sam samome sebi da mi je potrebna pomoć i da to ne mogu pobijediti sam", kaže reper. U to vrijeme gutao je toliko tableta da ih ni sam nije mogao prebrojiti. "To sve čime sam punio organizam, to su bile takve količine da mi je tolerancija jako narasla. Nisam više mogao izbrojiti koliko tableta gutam odjednom", priznao je Eminem.

Glazbenik je otac 14-godišnje Hailie koju ima s bivšom suprugom Kimberley te poočim još dviju posvojenih djevojčica, Alaine, koja je kći Kimberleyne sestre, i Whitney, koja je Kimberleyna kći iz prijašnje veze. Eminem je također i zakonski skrbnik svog mlađeg polubrata Nathana te 37-godišnja zvijezda otkriva kako je napokon shvatila da mora "preuzeti odgovornost" za svoje postupke.

"Umorio sam se od takvog načina života. Valjda sam morao posegnuti duboko u sebe, pogledati se u oči i priznati samom sebi da je sve moja krivnja. Morao sam preuzeti odgovornost i prestati kriviti druge za svoje greške. Najteže od svega je priznati da imaš problem jer nitko ne voli imati osjećaj da ne kontrolira stvari oko sebe", kaže Eminem. 

Pročitajte više