Emotivni Kutlić: Koliko god star ili mlad čovjek bio i koliko god duboko potonuo...

Foto: HRT

MARKO Kutlić i Arija Rizvić su u subotu pobijedili u showu Zvijezde pjevaju, a mladi pjevač danas je o tome emotivno pisao na Instagramu.

""Feeling good" kao pjesma za kraj. Pjesma koju je još davne 1965. godine objavila Nina Simone na svom albumu “I Put a Spell on You”, a poslije nje ju je obradilo puno izvođača. Ja sam ju prvi put čuo u izvedbi Toše Proeskog kad sam imao nekih 11 godina i nisam ju od tog dana mogao prestat slušati. Oduvijek sam htio imati snimku te pjesme, ali nikada nisam imao dovoljno ambicije i hrabrosti da to i napravim. Očito je čekala pravi trenutak koji se i dogodio ovu subotu navečer. U trenutku prije same izvedbe rekao sam si u srcu "Toše, ovo je za tebe"", napisao je Marko.

"Uopće me ne čudi što ju je toliko izvođača obradilo, jer pjesma ima strašnu snagu. Koliko god star ili mlad čovjek bio i koliko god duboko potonuo, uvijek ima priliku da ispravi sve što je krivo napravio, jer danas je svanula nova zora, novi dan i probudio se novi život u svakom od nas", zaključio je Kutlić.

Pročitajte više