Enis Bešlagić: Mislim da će film Angeline Jolie pomoći rješavanju pitanja zvanog BIH

DANAS su u jednom zagrebačkom klubu odabrane najglamuroznije osobe za 2011. godinu u Hrvatskoj. Prema izboru portala Glamour.hr, najglamuroznije osobe su Enis Bešlagić i Josipa Lisac, prvenstveno zbog svog humanitarnog rada. Glumac je za Index otkrio na čemu trenutno radi te kako se proveo tijekom praznika. "Za blagdane je bila neka klasična varijanta, prijatelji i obitelj, putovanje, druženje, zezancija. Normalno sam dočekao tulum, recimo da je to bio integralni, light dernek", ispričao je Enis.

"Mislim da će film Angeline Jolie pomoći u rješavanju pitanja zvanog BIH"

"Napisao sam scenarij za film, a jedan ću film raditi i u Srbiji, imam dosta planova. Scenarij sam odlučio napisati iz jedne svoje životne priče, neke stvari koje sam smatrao zanimljivima. Neki kolege su pročitali scenarij i jako im se svidio, a nadam se da će se svidjeti i publici kad ugleda svijetlo dana", ispričao nam je Enis. Komentirao nam je i film koji je izazvao dosta medijske pažnje na ovim prostorima. Redateljski prvijenac Angeline Jolie Bešlagić nije gledao. "Nisam ga gledao, ali vidim da je napravio medijsku pompu. Mislim da će film pomoći i u pitanju rješavanja pitanja zvanog Bosna i Hercegovina".

"Koprodukcije su jedini lijek kinematografije u regionu"

Bešlagić smatra i kako na prostoru Balkana nema potencijala za uspjeh filma sve dok se ne krene surađivati. "Ovdje nema uspjeha filma, sve dok se ne krenu udruživati produkcije regionalnog tipa. To je skupa igračka koja ipak donosi odlične rezultate, koje ponekad donose sjajne rezultate za jednu državu. Mislim da su koprodukcije jedini lijek, sve ostalo dovodi do gušenja kinematografije u regionu", zaključio je Enis.

Amar Bukvić: Volim mirna okupljanja

Njegov kolega Amar Bukvić također se našao na ovom događaju, a otkrio je kako se proveo za blagdane te na čemu trenutno radi. "Ove godine sam bio sa kolegama i curom. Prije svega sam si zaželio puno zdravlja. Volim se dobro provesti, ali s godinama sam za mirnija okupljanja", ispričao nam je Amar. "Radim i dalje u kazalištu, za televiziju nemam vremena, a u ožujku snimam neki film i tako. Volim i kazalište i film, iako je kazalište moja prva ljubav", ispričao je Bukvić.

Monika Kravić: Pomažem ljudima oko sebe

Na dodjeli glamuroznih nagrada našla se i Monika Kravić, koja je bila u društvu prijateljica. "Za Novu godinu sam tu bila, nisam putovala nigdje, a na skijanju sam već bila, i to sam odradila. Za 2012. nemam nikakvih planova ni želja. Malo sam dosadna, nemam ništa sada. Što se humanitarnih akcija tiče, kad sam radila, više sam im prisustvovala, a sad pomažem ljudima oko sebe, onima kojima mogu pomoći, pomažem", zaključila je bivša voditeljica.

Pročitajte više