Enrique Iglesias 22. svibnja u beogradskoj Areni

NAKON nastupa po Srednjoj Americi, sin legendarnog zavodnika Julija Iglesiasa, kreće prema Europi. Tijekom europske turneje, 33-godišnji španjolski pjevač Enrique Iglesias između ostalih zemalja nastupit će i u beogradskoj Areni.

Turneju započinje za mjesec dana u Bjelorusiji, a nastavlja nastupima u Litvi, Latviji, Estoniji, Finskoj, Danskoj, Francuskoj, Nizozemskoj i Irskoj. U Velikoj Britaniji će održati čak pet koncerata. Nakon toga, 17. svibnja, dolazi u Belgiju, a onda 22. svibnja zaključuje turneju nastupom u Beogradu.

Maksa Ćatović danas je na presici potvrdio Iglesiasov dolazak u Srbiju te najavio prodaju deset tisuća karata već od ovog četvrtka, iako na pjevačevim službenim stranicama na karti europske turneje još uvijek nije ucrtana i Srbija.

Enrique je u karijeri prodao oko 40 milijuna primjeraka svojih albuma, vlasnik je dva Grammyja a bavio se i glumom (lani je gostovao u hit-seriji "Kako sam upoznao vašu majku"). Nedavno je izjavio da pozornicu planira napustiti prije ulaska u peto desetljeće. Hoće li ga djevojka i vječna zaručnica Ana Kurnjikova pratiti na turneji, još nije poznato.

D.D.
Foto: JLP

Pročitajte više