Estrada bruji o dugovima Dine Drpića, Nives Celzijus sve demantira

PREMA našim saznanjima, nogometaš Dinama Dino Drpić crveni Mercedes A klase nije prodao, već ga je ponudio u zamjenu za velike novčane dugove. Novac je, doznajemo od pričljivih i upućenih estradnjaka, dugovao Josipu Antiću Zefi, navodnom mafijašu i bivšem vlasniku narodnjačkog kluba, a samo nekoliko dana nakon razmjene automobil je završio u novinama, jer su u njemu manekenke Iva Jerković i Lorena Čavar zajedno sa Zefom jurile centrom metropole.

Nakon incidenta na policiju je, podsjećamo, pozvan i Dino Drpić, jer je automobil u to vrijeme i dalje bio u njegovom vlasništvu. Njegova supruga Nives Celzijus s Kanarskih otoka, na koje je otišla s obitelji, demantirala nam je priče i nazvala ih besmislicama: "Ma to su gluposti, mislim da čovjek koji ima šest stanova u Šestinama ne može biti u nikakvim dugovima, a kamoli da mu prijete. Osobno sam vidjela kupoprodajni ugovor, tako da je taj auto definitivno davnih dana prodan".

Od izlazaka im draže druženje s djecom

Mediji su u nekoliko navrata izvještavali o financijskim problemima Dine Drpića, koji navodno dugi niz godina ima problema s kockanjem. Unatoč medijskoj eksponiranosti, Dinamovac i njegova supruga nikad nisu plijenili raskalašenim stilom života, za razliku od nekih drugih nogometno-estradnih parova, a ne obilaze ni trendy mjesta metropole. "Dino i ja volimo miran život i uživanje s našom djecom draže nam je od ičega", izjavila je nedavno Nives Celzijus, koja je nakon udaje zapostavila karijeru i posvetila se majčinstvu. Drpić je, pak, zbog pokazivanja gole stražnjice propustio priliku da zaigra u turskom Bešiktašu, a danas u Dinamu, prema pričama, zarađuje oko 20 tisuća eura mjesečno.

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više