Estradne starletice Hana Hadžiavdagić i Sabina Čedić ukrstile koplja

KOKOŠARENJE je u modi, vjerovali ili ne. Barem ako je suditi prema ponašanju naših vrlih starletica koje u zadnje vrijeme, kada su popularnost i ljubav u pitanju, ne prežu ni pred čim. Tako su nam ovih dana neukusno prepucavanje, nakon tučnjave Antee Kodžoman i Maline Grahek u narodnjačkom klubu, priuštile Sabina Čedić i Hana Hadžiavdagić koje su, izgleda, jedna drugoj opasna konkurencija.

Borba svim silama i - sisama!

Obje angažirane u Red Carpetu, emisiji koja se u nekoliko posljednjih sezona emitiranja više bavi živom istinom nego crvenim tepisima, Sabina i Hana za naklonost gledatelja i popularnost bore se svim silama. Čedićka je tako ovih dana svojoj kolegici poručila "da se vrati odakle je došla" (pretpostavljamo da je mislila na Bosnu), i da je suradnja s njom uopće ne zanima jer "Hana je sponzoruša, a ona nije". Doznajemo da Sabini suradnju s Hanom nitko nije ni nudio, a zašto se onda osjetila prozvanom komentirati svoju kolegicu, jasno je vjerojatno samo njoj.

Čedićka se posvetila ozbiljnim stvarima

Čedićka se, dakle, uskoro vraća na male ekrane, i to odjevena. Red Carpet će joj ustupiti šest ozbiljnih minuta u kojima će rešetati poznate i nepoznate pripadnike društvene scene, ali ne golotinjom kako je to dosad radila, već pravim, intelektualnim pitanjima. Nova TV i Delale tako su dokazali da itekako imaju smisla za humor, a bude li se mlada dama nastavila sramotiti neiskustvom i nadmenošću kao i dosad, mogla bi im čak i popraviti neutralne statistike gledanosti.

Hana s druge strane, potrebe za posebnim pametovanjem nema. Cura je otkrila što joj ide i toga se drži. Štoviše, nesebično dijeli svoja iskustva s ostatkom populacije, kao da je upravo to ono što nam treba - skandalozne starlete i njihovi biseri. Savjeti o tome kako se hvataju sponzori i cijede do zadnje lipe možda će nekima i pomoći, a ako i ne pomognu nikom, nema veze, jer Hana je ispunila svoj životni san.

Prljavim trikovima do ispunjenja životnog sna



Čedićka još uvijek nije pa ni ne čudi da mora posezati za ovakvim prljavim trikovima. Mi joj u tome ljubazno izlazimo u susret, baš kao onda kada je javnosti postala poznata po slanju eksplicitnih fotki HTV-ovog voditelja i novinara Petra Vlahova, s kojim se Čedićka družila nimalo čedno, svim redakcijama. Ili kada ju je, primjerice, otkantao Ante Gotovac jer mu i "nije bila neki komad", a on, koji je spavao s petsto žena, čovjek je od iskustva i zna o čemu priča. Kako će Čedićka proći u svojih novih šest minuta etera ostaje nam da pričekamo i sami se uvjerimo. Novi, ozbiljni imidž starlete mogao bi nas ugodno iznenaditi i razveseliti, ali isti učinak bi mogao imati i Hanin odgovor, koji, jednako kao i vi, s nestrpljenjem očekujemo.

Pročitajte više