Estradnom baby boomu pridružila se i glumica "dugog jezika" Jelena Perčin

JUČER je u Petrovoj bolnici glumica Jelena Perčin rodila djevojčicu, a na porodu se, koliko čujemo, držala iznimno hrabro. Uz nju nije bio suprug Kristijan Babić, suvlasnik lounge bara Khala, jer je Jelena smatrala da bi je nazočnost supruga u rađaonici dodatno uznemirila. Kristijan se pohvalio da je rodila zdravu i lijepu djevojčicu, kojoj je poznati par nadjenuo ime Lota. "Jako sam sretan i uzbuđen. Jelena je bila jako hrabra, čak nije htjela ni epiduralnu primiti, iako bi joj to porod znatno olakšalo", pohvalio se Kristijan.

Međutim, Jelena i Kristijan su samo jedan u nizu glumačkih i estradnih parova koji su ove godine doživjeli "baby boom". Roditelji su nedavno postali Boris Novković i Tony Cetinski, a popunjenim jaslicama se itekako mogu pohvaliti glumački redovi. Tako je nedavno glumac Nenad Cvetko postao tata, kojemu je supruga Hrvojka rodila sina. Sretni par je, kako doznajemo, još uvijek na slatkim mukama vijećanja oko imena jer su očekivali djevojčicu te ih je rođenje sina zateklo.



Glumica Dora Fišter nedavno je postala majka djevojčice prvi put, a Ranko Zidarić koji je svoje roditeljske vještine već odavno izbrusio, postao je otac još jednom, kada mu je supruga rodila djevojčicu Zoru.

"Sad konačno imam nešto zajedničko s Angelinom Jolie!"


Nedavno je rodila i Marijana Mikulić, a prinovu očekuje i Daria Lorenzi, koja se, pak, nada blizancima. "Kada su mi rekli da očekujem blizance, bila sam presretna, pukla sam od smijeha. Pomislila sam 'konačno u nečem nalikujem na Angelinu Jolie'", komentirala je.



A nakon što se izvještio u mijenjaju pelena svojem prvom sinu Gabrijelu, Rene Bitorajac očekuje drugo dijete, a hoće li biti dječak ili djevojčica, nije nam otkrio!

V.V.
Foto: Index,
www.dobrenamjere.odeon.hr

Pročitajte više