Eva Longoria i s viškom kilograma izgleda fantastično u badiću: "Koje obline"

Foto: Instagram

GLUMICU Evu Longoriju domaća publika najbolje pamti po ulozi seksi kućanice Gabrielle. 

I dok se u seriji dičila iznimno vitkom linijom, u stvarnom životu je nakon poroda nabila nekoliko suvišnih kilograma. Čini se da to lijepoj glumici ni najmanje ne smeta pa svoje nove obline ponosno pokazuje. 

Prošlog mjeseca na dodjeli nagrada pojavila se u uskoj haljini koja je istaknula njen trbuščić, a nedavno je sa svojim brojnim pratiteljima podijelila fotku u badiću. 

>>>Eva Longoria nabacila škembu pa se utegla u usku haljinu<<<

Iako se, pozirajući pokraj bazena, isprsila, uvukla trbuh i stala na prste, njeni fanovi nisu mogli ne zamijetiti njene popunjene obline. 

"Obožavam tvoje obline", "Predivna kao i uvijek", "Izgledaš još bolje nakon što si rodila", "Seksi mamica", "Zgodnija si nego ikad", bili su samo neki od brojnih komentara. 

Iako su neki zaključili da djeluje vitkije zahvaljujući pozi, drugi su je hvalili kako se vraća u formu. 

U nedavnom intervjuu za časopis People, Eva je otkrila da nema namjeru forsirati gubitak kilograma nakon poroda. 

"Ne osjećam nikakav pritisak da smršavim. Nemam pojma govore li ljudi da bih trebala požuriti da izgubim kilograme jer ih ne slušam", rekla je ona. 

Iako je priznala da je počeka intenzivno vježbati, dodala je da je pričekala da se njeno tijelo potpuno oporavi od poroda. 

''Dala sam vremena svom tijelu da se oporavi od trudnoće i porođaja. Ipak sam donijela na svijet ljudsko biće i nisam forsirala brz povratak u formu'', otkrila je.

Pročitajte više