Eva Longoria i Tony Parker stigli u Split: "Praznici su završili, jako sam tužna"

"OČAJNA kućanica" Eva Longoria i njezin suprug Tony Parker nastavili su svoje krstarenje po Jadranu. Nakon Dubrovnika, Hvara, Šibenika, slapova Krke, Zadra, Lošinja i Vodica, popularni par
jutros je, kako doznajemo, stigao u Split.

Ipak, čini se da je grad pod Marjanom samo usputna stanica glumice i košarkaša, s obzirom na to da je lijepa Eva preko Twittera obavijestila svoje obožavatelje da je njihov odmor završio. "Praznici su završili, jako sam tužna. Hvala Hrvatskoj što je tako prekrasna zemlja. Odlične uspomene", napisala je glumica na društvenoj mreži. Na Facebooku je poznata glumica objavila neke od fotografija koje je fotografirala tijekom boravka u Hrvatskoj. Napisala je i kako je zalazak sunca u Hrvatskoj predivan.


Njihova posljednja destinacija bile su Vodice gdje su se sinoć zabavljali do sitnih jutarnjih sati. Slavni košarkaš, kako je i ranije najavljivano, u ulozi MC-ja, s hip-hop DJ-em Cut Killerom izveo je u vodičkoj Haciendi svoj "DJ Cut Killer i Tony Parker Show". Iako ga rijetko tko poznaje u ulozi MC-ja, Tony je odradio odličan posao, te osim svoje supruge, rasplesao je i ostatak Haciende.

Eva se opustila pa zaplesala u krilu supruga

Veselo društvo, Eva i Tony te zvijezda "Zakona braće" Amaury Nolasco i njegova djevojka Jennifer Morrison, koja glumi doktoricu Allison Cameron u seriji "Doktor House", sinoć su se opustili više nego ikad. Lijepu "kućanicu" tako smo imali čak i prilike vidjeti kako je zaplesala u krilu svog supruga, dok je plavokosa Jennifer bila nešto sramežljivija.

Pročitajte više