Eva Longoria stesala liniju i oduševila obožavatelje novim izgledom

Foto: Instagram

EVA LONGORIA je prije sedam mjeseci postala majka malenog Santiaga, no koliko god uživala u trudnoći i majčinstvu, to joj je donijelo jedan problem kojeg se napokon uspjela riješiti.

Riječ je o dvadesetak kilograma viška zbog kojih je bila na meti zlih jezika te se nije osjećala najbolje u svojoj koži pa je počela intenzivno vježbati i paziti na prehranu. Tako je već sada uspjela dostići zavidne rezultate u kratkom vremenu, a svojim novim izgledom pohvalila se na društvenim mrežama.

"Izgledaš sjajno", "Gabrielle Solis se vratila", "Kakva ljepotica"; bili su samo neki od komplimenata koje su joj obožavatelji uputili na račun novog izgleda.

Također, na svom Instagram Storyju otkrila je i figuru u kupaćem kostimu i tako potvrdila da je već sad spremna za ljeto i odjeću u kojoj će ponovno moći ponosno pokazivati svoje atribute.

“Dala sam svom tijelu vremena da se prilagodi, ipak sam rodila dijete. Stvorila sam ljudsko biće pa se zbilja nisam forsirala da što prije ponovno dođem u formu”, izjavila je glumica za Us Weekly u prosincu.

Pročitajte više