Evo s kime je Severina zamijenila stilista koji je s njom radio 12 godina

Foto: Instagram/Uroš Abram

NAKON što je njezin dugogodišnji stilist Petar Trbović odlučio prekinuti svaku suradnju s njom, saznalo se tko će ga zamijeniti u ulozi kostimografa za njenu predstojeću turneju.

Za Severininu odjeću i odjeću njenih plesača na turneji pobrinut će se Metod Črešnar i Peter Movrin. Movrin je jedan od najtalentiranijih mladih dizajnera na svijetu koji je dosad radio s imenima kao što su Björk, Lady Gage, Beyonce i Rihanne.

Dva puta je odabran među 40 najboljih mladih dizajnera na svijetu po izboru Lidewij Edelkoort, a trenutno radi kao freelancer za Burberry. Slovenac je radio kostime i za trilogiju The Hunger Games: Mockingjay (3. dio).

"Uz kostime koje će Severina nositi na turneji, slavimo čarobnu ljepotu žene i umjetnice. Riječ je o kontrastima materijala i tekstura, koje pod svjetlošću i određenim pokretima dobivaju nove dimenzije, koje odražavaju duh modernog vremena i najavljuju budućnost", najavio je ovaj modni duo.

Na kostimima za turneju trebao je raditi Petar Trbović koji je sa Severinom surađivao punih 12 godina, no kako je on rekao za Index, "nije uspio pronaći zajednički jezik s ljudima koji su preuzeli donošenje njezinih poslovnih odluka".

"Do prekida suradnje došlo za vrijeme planiranja turneje 'The Magic Tour' za koju sam trebao raditi kostimografiju, ali sam se, što privatno, što poslovno, iz spomenutih razloga odlučio povući i prekinuti svaku daljnju suradnju. Kako me često nazivaju najboljim stilistom, ne samo u Hrvatskoj već i u cijeloj regiji, za mene to podrazumijeva, osim kreativnosti, i visoku razinu profesionalnosti i privatnosti na kojoj sam uvijek inzistirao pa je zato ovo sve što ću na ovu temu reći za medije. Veselim se novim suradnjama i projektima, a Severini želim i dalje puno poslovnog uspjeha i još više privatne sreće", rekao nam je tad Trbović.

Pročitajte više