Evo što je Cecina kći odgovorila svima koji se rugaju proslavi njenog rođendana

Foto: Facebook

ANASTASIJA Ražnatović, glavna junakinja facebook eventa "Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo" koji je ovih dana postao ultimativni hit na društvenim mrežama i u tri dana skupio oko 200.000 ljudi na jednom mjestu, odlučila je progovoriti za srpske medije o urnebesnom eventu.
 
>>>FOTO Cijela regija ruga se proslavi 18. rođendana Cecine kćeri<<<
 
"Znam prihvatiti šalu na svoj račun, sve dok postoje neke granice. Smatram da nije u redu da se uključuju vulgarni komentari, osude i spominjanje mog oca u negativnom kontekstu. To nije ljudski, jer moj tata nije živ i nebitno da li sam ja u pitanju ili neka  druga osoba, ružno je. Ali dobro, svako ima pravo da radi što god hoće, ja tu ne mogu ništa. Ako ih to zadovoljava i ispunjava na bilo koji način, samo naprijed", rekla je slavljenica za Telegraf.
 
Inače, Anastasija je kći ozloglašenog zapovjednika Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana i turbo folk pjevačice Cece Ražnatović.
 
Facebook event "Kupovina poklona za Anastasijinom punolestvo" nastao je uslijed ogromnog interesa srpskih medija za proslavom 18. rođendana Cecine kćeri, i iz obične šale postao Facebook hit.
 

Pročitajte više