Fani Čapalija pomogla u rješavanju ubojstva koje je šokiralo Dalmaciju

Foto: Twitter

ŽELJKO TUKIĆ optužen je da je u kolovozu prošle godine nožem izbo bivšu suprugu, splitsku liječnicu Asju Tukić u njenom stanu u Trogiru.

Tukić se prema optužnici potrudio da ga se ne poveže s ubojstvom, a ključnu ulogu su u tome trebale odigrati tenisice.

Naime, jedan od najvažnijih dokaza u istrazi ubojstva pronašla je bivša Miss Hrvatske Fani Čapalija. Kako piše Dalmatinski portal, riječ je o tenisicama koje su policiju odvele do bivšeg supruga ubijene.

Čapalija živi u Arbaniji, a nedaleko od njene kuće nalazili su se apartmani Asje Tukić. Njenog bivšeg supruga viđala je u apartmanima, a vidjela ga je i onog dana kad je ubijena Asja Tukić. Dva dana kasnije vidjela je na plaži tenisice i na njima čarape. Fotografirala ih je, a poslije predala čovjeku koji ih je stavio u vrećicu i odnio policiji. Ispostavilo se da se radi o tenisicama Diesel broj 45 i paru čarapa bijele boje veličine 39-42. 

Tijekom očevida u stanu u lokvi je nađen otisak potplata te je zaključeno da pripada desnoj tenisici marke Diesel. Pregledane su snimke s videonadzora na kolodvoru te je zaključeno da je Tukić nosio isti tip tenisica.

Tužiteljstvo tvrdi da je Tukić namjerno nosio tenisice većeg broja s planom da ga otisci ne povežu s njim, no čarape su bile u njegovoj veličini. 

Pročitajte više