Fani Kerum na biralište došla u kombinaciji od najmanje 43.600 kuna

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

FANI KERUM je pratila supruga Željka na biralištu na splitskim Mejama i privukla pozornost svojim skupocjenim outfitom.

Fani se pojavila od glave do pete odjevena u luksuzne modne komade. Odjenula je bijelu Balmain haljinu sa zlatnim detaljima čija je cijena na službenim stranicama brenda 2750 američkih dolara (oko 19.600 kuna). Haljinu je iskombinirala sa zlatnim sandalama marke Fendi koje se mogu pronaći po cijeni od 690 eura (oko 5200 kuna).

Uz sve to, u rukama je držala i bijelu torbicu sa zlatnim detaljima marke Valentino. Torbica se na službenim stranicama brenda može pronaći po cijeni od 2500 eura (oko 18.800 kuna). Naravno, nije izostao ni usklađeni zlatni nakit, kao ni zlatni sat.

Sve to znači da se Fani na biralištu, uz pretpostavku da nosi originale, pojavila u odjeći vrijednosti 43.600 kuna.

Inače, Fani već neko vrijeme nosi zlatnu narukvicu koja neodoljivo podsjeća na Cartierov model Love. Ako je riječ o toj narukvici i o originalu, njena cijena je 40 tisuća kuna.

Vezu s Fani Kerum priznao u TV emisiji

Željko i Fani vjenčali su se 2013. i imaju troje djece, Franu, Zvonimira i Eleonoru.

Da su u vezi, tada oženjeni Kerum priznao je u televizijskoj emisiji.

"Već pet godina sam u sretnoj vezi s djevojkom iz Splita Fani Horvat, s kojom sada čekam bebu. Ispričavam se građanima što sam iskoristio ovaj razgovor za intimne stvari. Želim reći ovom prilikom da napuštam svoju obitelj. Ispričavam se svima kojima sam nanio bol, naročito ženi i djeci", izjavio je Kerum.

Pročitajte više