Fani Stipković i slavni španjolski nogometaš snimljeni u izlasku u Madridu

Foto: Profimedia

DOMAĆI i španjolski mediji posljednjih nekoliko tjedana pišu da TV novinarka Fani Stipković ljubi bivšeg španjolskog nogometaša Fernanda Hierru.

Sada su ih paparazzi ulovili tijekom izlaska u Madridu nakon što su izašli iz restorana u kojem su večerali.

Fernando i Fani za izlazak su bili sređeni od glave do pete. Ona je odjenula crnu haljinu, crne cipele na petu i zagrnula se dugim sivim kaputom, dok je Hierro bio u elegantnim hlačama, dolčeviti i tamnoplavom kaputu. 

Da su Fani i Fernando u ljubavnoj vezi krenulo se pričati početkom prosinca prošle godine nakon što su zajedno sjedili na tribinama tijekom finala Davis Cupa kada su hrvatski tenisači igrali protiv Rusije. 

Zatim je televizijska voditeljica čestitala Božić pratiteljima na Instagramu fotografijom na kojoj su ona, Fernando i njegov sin Álvaro Ruiz.

Voditeljica već duže vrijeme živi i radi u Madridu pa su tako početkom siječnja tamošnji mediji pisali da je u vezi s Hierrom. Navodno su viđeni nekoliko puta u madridskim restoranima. 

Bivši španjolski nogometni izbornik razveo se 2019. godine od supruge Sonie Ruiz s kojom ima dvoje djece, spomenutog Álvara i kćer Claudiju. 

Pročitajte više