Fanovi Gordona Ramsayja primijetili urnebesan detalj na fotki s njegovim sinom

Foto: Instagram

GORDON RAMSAY nedavno je dobio peto dijete - malenog Oscara, a otkad je stigao na svijet, maleni već ima vlastiti Instagram profil koji vodi njegova sestra Matilda, od milja zvana Tilly. Na fotkama njenog brata koje objavljuje obožavatelji su primijetili urnebesan detalj koji je postao hit na društvenim mrežama.

"Zašto njegov sin izgleda kao da će vikati na mene zbog kuhanja u tavi koja se ne lijepi", napisao je jedan od Oscarovih pratitelja ispod fotke Gordona i Oscara u krevetu na kojoj mališan ima prepoznatljiv očev izraz lica koji mnogim kuharima diljem svijeta ledi krv u žilama.

"Oscarova faca izgleda kao kad njegov tata vidi da tanjur ide van bez janjećeg umaka", napisala je druga osoba, a treća je dodala: "Kladim se da gledaju 'Hell's Kitchen'." "Izgleda kao da će urlati na mene", "Ma pogledaj samo tu facu", pisali su ljudi u nastavku.

Iako su mnogi isticali kako izrazima lica neodoljivo podsjeća na oca, većina se složila kako Oscar ipak više nalikuje majci Tani Ramsay.

Inače, Gordon i Tana osim Oscara imaju i 21-godišnju kćer Megan, 17-godišnju Matildu te 19-godišnje blizance Jacka i Holly, a od malih nogu poznati chef uključio ih je u jednu od svojih emisija gdje su mu pomagali spravljati jela u kojima bi na kraju svake epizode cijela obitelj zajedno uživala.

Pročitajte više