Fanovi odbrojavaju sitno: Jeste li spremni za Tonyjev splitski spektakl?

TONY CETINSKI na koncert u Splitu u okviru turneje "Furia Tour" dolazi s najvećom produkcijom ikad viđenom u Hrvatskoj. Za koncert u Splitu Tony je pripremio vrhunski audio vizualni događaj na stageu, ali i u publici.

Vrhunska binska oprema te oprema za razglas i rasvjetu firme Lite-prom iz Zagreba, jamče vrhunski spektakl. Razglas renomirane britanske marke Aspect Turbosound i 450 KW rasvjete obećavaju vrhunsku kvalitetu.

Produkcija je pojačana rasvjetnim elementima, koje smo vidjeli u Areni Zagreb i koriste se po prvi puta u Hrvatskoj na Tonyjevim koncertima, a koristio ih je Robbie Williams  na svojoj turneji.

Razglas i rasvjetna oprema je korištena na koncertima Whitesnake, Prodigyja, Kida Rocka, Joea Cockera, Dine Merlina na Koševu i na dvodnevnom spektaklu Tonyja Cetinskog u Areni Zagreb.

Impozantna bina na tri nivoa širine je 18 metara, dubine 16 metara i visine 6 metara. Uz vrhunsku produkciju, posebne efekte i raskošnu scenografiju, Tonyjev će program dodatno začiniti styling i kreacije Viktora Drage, koji je osmislio kostime za Tonyjev nastup i nastup atraktivnih plesačica koje je koreografirala Ivona Brnelić.

Gosti na koncertu u Splitu su kandidati showa "Hrvatska traži zvijezdu" Nikolina, Zoran, Barbara, Matej te pobjednik i nova hrvatska zvijezda, Bojan Jambrošić.

Pročitajte više