Ljudi zabrinuti za bivšu suprugu Bena Afflecka, ona za to vrijeme živi na najjače

Foto: Instagram

VJENČANJE na koje su Bennifer fanovi čekali preko 20 godina konačno se dogodilo, no mnogi su se zabrinuti za Jennifer Garner, bivšu suprugu Bena Afflecka.

Iako su Garner i Affleck razvedeni već više od četiri godine, fanovi su zabrinuti kako je Jennifer primila vijest o vjenčanju bivšeg muža i njegove bivše zaručnice.

"Dala je sve od sebe kako bi pomogla ovom smeću da sredi svoj život"

Na Twitteru se povela rasprava o cijeloj situaciji i mnogi imaju vrlo jasna mišljenja.

"Provela je godine pakla pokušavajući pomoći ovom čovjeku. Muškarci se različito ponašaju prema različitim ženama. Ako ne ide, pusti“, napisao je jedan twitteraš.

"Svaki put kad vidim objave o njemu, bude mi žao Jennifer Garner. Zaista je dala sve od sebe kako bi pomogla ovom smeću da sredi svoj život čak i nakon razvoda. Ali moron je otišao ravno Ani Armas i sada bivšoj", napisao je drugi.

Jennifer živi život na najjače

Sudeći prema njezinom Instagram profilu, Jennifer se odmara na jezeru Tahoe i živi život na najjače. Već četiri godine je u "on and off" vezi s biznismenom Johnom Millerom i djeluje sretno, a najbolji dokaz tome je i ovaj video.

Garner i Affleck imaju troje djece zajedno

Podsjećamo, Jennifer Garner i Ben Affleck vjenčali su se 2005., a razveli su se 10 godina kasnije, no razvod je bio finaliziran 2018. Imaju troje djece - Violet (16), Seraphinu (13) i Samuela (10). Nakon razvoda, Jennifer je u više navrata pomagala Benu u borbi s ovisnošću i vodila ga na rehabilitacije.

J.Lo i Affleck bili su zaručeni 2002., a prekinuli su dvije godine kasnije, no ljubav je pronašla put i 20 godina kasnije vjenčali su se u Las Vegasu prošle nedjelje. 

Pročitajte više