Fatalna dadilja: Tko je prelijepa Njemica koja je navodno ostala trudna s bivšim mužem Mel B

Foto: Twitter/ Facebook

DOK SE trakavica između Mel B i njenog supruga Stephena Belafontea nastavlja, u sredini se našla njihova dadilja njemačkog porijekla Lorraine Giles.

Bivša spajsica tvrdi da je njen suprug imao odnose s ovom 26-godišnjakinjom tijekom svih sedam godina koliko je radila za njih, prenosi Daily Mail. Dadilja je navodno s Belafonteom ostala i trudna, a on ju je prisilio na pobačaj i platio joj 300.000 dolara za njen posao dadilje.

Osim što bivšeg supruga optužuje za fizičko zlostavljanje, pjevačica tvrdi da ju je i psihički maltretirao.

>>>Bivša Spajsica otkrila: "Muž me mlatio i tjerao na seks utroje, a dadilja je zatrudnjela s njim"

>>>Procurili detalji: Britanska aristokratkinja seksala se utroje s bivšom Spajsicom i njenim mužem?

"Ponižavao bi me pred Lorraine, uspoređivao me s njom govoreći koliko je ona mlađa i ljepša. Kasnije sam saznala da se seksao s njom i plaćao joj ogromne iznose. Tijekom tri godine platio joj je 300.000 dolara navodno za usluge čuvanja djece", tvrdi Mel.

Kad ju je 2015. otpustila, Belafonte je navodno poludio. "Vrištao je na mene preko tri sata. Govorio mi je da je Lorraine našu djecu odgojila bolje nego bih ja ikad mogla, da je ona jedina žena koja je u životu bila na njegovoj strani", požalila se pjevačica.

Lorrainena sestra poriče da se išta dogodilo između Belafontea i njene sestre. "Ne znam otkud to dolazi. Radila je za tu obitelj sedam godina i ima samo pozitivna iskustva. Tu je djecu voljela kao svoju vlastitu, zato je ostala tako dugo", zaključila je sestra Jacquein.

Mel je prošli mjesec podnijela zahtjev za razvod od producenta i zatražila sudsku zabranu prilaska njoj i djeci zbog straha za njihovu sigurnost.

Belafonte ju je navodno udarao, gurao i gušio, a prijetio je da će objaviti snimke seksa s njom čime će joj uništiti karijeru i uzeti djecu.

Također ju je prisiljavao na seks utroje s drugim ženama.  

Pročitajte više