Fergie iz Black Eyed Peasa trudna?

ZADNJE fotografije pokazuju kako se bivša pjevačica iz Black Eyed Peasa - Stacy Ann Ferguson, poznatija kao Fergie, zaoblila u licu i počela nositi nešto šire majice koje, željela ona to ili ne, ipak ne mogu sakriti (trudnički) trbuščić koji se ispod nazire.

Sinoć je s glumcem i bivšim modelom Joshom Duhamelom bila u ribljem restoranu, što je pomalo čudno jer je poznato kako trudnice ne mogu smisliti miris ribe. No, to nije dokaz da seksepilna pjevačica nije trudna.

Prije samo mjesec dana reklamirala je donje rublje

S druge strane, Fergie je prije samo mjesec dana snimila reklamnu kampanju za donje rublje kuće Peach John Underwear u kojoj izgleda bolje nego ikad. Naravno, nema sporni trbuščić o kojem se zadnjih dana naveliko bruji po holivudskim šumama.

Nekoliko dana prije snimanja kampanje pjevačica je potpisala ugovor s kozmetičkim brandom MAC Viva Glam, preko kojeg je ujedno postala i glasnogovornica borbe protiv AIDS-a. Kad se sve zbroji, čudno je da je Fergie prije mjesec dana imala besprijekornu liniju i snimala se polugola, da bi danas, samo mjesec dana kasnije, imala trbuh kao da je u petom, ili čak šestom mjesecu trudnoće.

L.V.

Pročitajte više