Robert Ferlin nakon Zvijezde pjevaju završio u bolnici, ondje je dočekao Uskrs

Foto: Dario Njavro/HRT

ROBERT FERLIN je nakon subotnje epizode showa Zvijezde pjevaju završio u bolnici, točnije na zagrebačkoj Klinici za traumatologiju.

"I evo kako završi 4. emisija Zvijezde pjevaju! Ferlin, izdrži! Mentor čeka i tebe i Uskrs na hitnoj! Sretan Uskrs svima. Show must go on", napisao je Ferlinov mentor Mario Lipovšek Battifiaca na društvenim mrežama te tako otkrio da je tijekom snimanja došlo do nezgode.

Ozlijedio se još na probi

"Sve se dogodilo u subotu na generalnoj probi kada smo silazili stepenicama prema bini kako bismo odradili zadnju probu prije nastupa. Odjednom me presjekla snažna bol u lijevom listu noge. Mislio sam da je grč, no bol nije prolazila pa su mi pozvali Hitnu pomoć. Liječnici su predložili da odem na Traumu, no budući da mi nisu mogli reći hoću li se vratiti do početka showa, odlučio sam, na vlastitu odgovornost odraditi emisiju i potom otići u bolnicu", ispričao je Ferlin za Večernji list.

"Trenutno se odmaram. Opskrbili su me tabletama protiv bolova i preporučili mirovanje od sedam do deset dana", dodao je.

Odlučio je odraditi i nastup u liveu, no bolovi su postali još jači pa je nakon emisije otišao na Hitnu. Liječnici su mu ustanovili rupturu mišića, a Ferlin se nada da to neće utjecati na njegov nastup u sljedećoj epizodi showa.

Pročitajte više