Film "Tko je smjestio Crvenkapici?" stiže u kina

OD 9. VELJAČE u distribuciji tvrtke Blitz film i video u kinima će se prikazivati animirani film "Tko je smjestio Crvenkapici?", film koji dobro poznatu priču od dogodovštinama Crvenkapice priča na malo drugačiji način. Povodom uspješnog završetka poslovne godine multipleks Cinestar u suradnji s portalom Index.hr časti posjetitelje kartama za sutrašnju projekciju.

Mislili ste da sve znate o Crvenkapici i događajima u šumi i Bakinoj kući? Pravu istinu saznat ćete tek nakon ovog filma. Među stanovnicima šume vlada nemir zbog tajanstvenih krađa recepata za ukusne slastice po kojima su poznati. Jedna od posljednjih stanovnica šume koje posjeduje recept, a nije opljačkana jest Baka (Lena Politeo), na prvi pogled usamljena starica koja živi u kući usred šume.

Nakon što se u Bakinoj kući dogodi gužva u kojoj sudjeluju njena unuka Crvenkapica (Zrinka Cvitešić), Vuk (Zoran Gogić) i Drvosječa (Vid Balog), šef policije Grizli (Zlatan Zuhrić) i policajac Kljunić (Željko Duvnjak) zbog remećenja reda i mira privodi šareno društvo. Želeći razjasniti niz neobičnih događaja u šumi, inspektor Nikola Salto (Ljubomir Kerekeš) ispituje neobičnu družinu, no svaki od njih ima svoju verziju o onome što se zapravo dogodilo. Prava istina o događajima bit će iznenađenje za sve…

Ova pomalo neobična i na hrvatski jezik sinkronizirana verzija klasične priče o Crvenkapici bila je sa zaradom od 16,6 milijuna dolara najgledaniji film u američkim kinima od 12. do 15. siječnja, a do 27. siječnja bila je među pet vodećih filmova po zaradi u američkim kinima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.