Firma propala nakon što je poslala oskudni bikini 16-godišnjakinji i tražila je da se fotka u njemu

Foto: Instagram

ZGROŽENA majka javno je napala kompaniju koja proizvodi kupaće kostime zato što su njenoj kćeri tinejdžerki poslali oskudni bikini i poticali je da objavljuje svoje fotografije u njemu na društvenim mrežama.

Tania Swan napisala je pismo australskoj kompaniji Makana Swim nakon što je vidjela paket koji je njena 16-godišnja kći primila poštom, a u kojem se nalazio oskudni bikini.

Kasnije je doznala da je djevojka pobijedila u nekakvom natjecanju na Instagramu te bikini dobila kao nagradu. Ono što je majku razbjesnilo bila je poruka u kojoj je pisalo da bi se djevojka trebala fotografirati u bikiniju s tanga gaćicama i fotografije objaviti na društvenim mrežama.

Sporni bikini izgleda ovako:

"Rekla sam joj da to neće obući, a ona je htjela to nositi tijekom sunčanja u našem dvorištu. To nije primjereno jer ljudi mogu vidjeti naše dvorište. Tko su ti ljudi? Zašto mojoj kćeri šalju ovakve stvari?", napisala je Tania i dodala da ju je kći uvjeravala da je nisu tražili da se fotka u bikiniju.

Majka joj nije vjerovala pa je bolje pogledala paket i našla poruku: "Tagiraj nas na svim fotografijama koje objaviš kako bismo ih podijelili na našem profilu".

"Ta kompanija joj je napisala da se fotografira u bikiniju koji oni nazivaju seksi kako bi fotke polugolog tijela moje kćeri koristili za reklamu", dodala je.

"Moja naivna kći nije shvatila da oni samo žele još pratitelja i kupaca", zaključila je.

Dodala je da se brine oko toga tko je još "dobio nagradu" i tko je poslušao njihov savjet da se fotografira.

"Koliko su stare djevojke na koje ciljaju? Je li ih uopće briga koga ciljaju? Seksualno iskorištavanje? Ekonomsko iskorištavanje? Nisam sigurna ono ovo mi ne pruža dobar osjećaj", dodala je.

Mnogi su je napali da je nametljiva majka te da bez razloga napada kompaniju:

"Kakva zla osoba. Zašto ne preuzme krivnju kao roditelj. Ako ne želi da njena kći nosi taj bikini, neka joj ga oduzme. Jednostavno je"

"Ako se toliko brine, možda bi trebala paziti što njena kći radi umjesto da optužuje druge".

Drugi misle da bi kompanija trebala obratiti više pozornosti na dob djevojaka koje se prijavljuju na njihova natjecanja. 

Nakon svega, kompanija Makana Swim se ispričala, obrisala profil na Instagramu i zatvorila svoju online trgovinu.

Pročitajte više