Forumaši o Anti Gotovcu: Ovaj lik izgleda kao da ga je krava polizala!

DA JAVNOST ne uživa samo u pikanterijama iz bračne ložnice Gotovčevih, već i u (čudnovatoj) frizuri Ante Gotovca, dokazuju posjetitelji Indexovog Foruma otvaranjem Kluba obožavatelja frizure Ante Gotovca  koji svakodnevno broji sve više članova. "Ajme našta liči ovi lik. Pari ka da ga krava šiša i onda za finale poliže", samo jedan je od komentara začuđenih forumaša koji izgaraju od želje da saznaju gdje se Ante šiša i koje točno preparate koristi kako bi svoju frizuru održao postojanom.

Simona: Ante, molim te, promijeni frizuru!

Iako je i sama Simona nedavno priznala kako joj Antina frizura ide na živce te kako ga preklinje da je promjeni, Ante Gotovac ne odustaje - na sveopće veselje razdragane mase koja dane provodi proučavajući dlake na glavi medijski najeksponiranijeg hrvatskog supruga. "Nije to njegova kosa. Iz provjerenih izvora se Ante godinama bori protiv ćelavosti i ugradio je takozvane new hair produžetke. Ne znam čemu čuđenje, potpuno prirodno izgledaju i Ante se doima kao da je u kasnim dvadesetim, zahvaljujući toj frizuri koju mu je savjetovao Modni Mačak na jednom od partija u njegovoj špajzi. Čak je išlo i do tuda da je Modni Mačak sam odveo Antu na ugradnju new hair produžetaka kod izvjesne Silvy koja drži salon ljepote u Gajnicama", ironično nas podučava forumašica Marnie.

Brojni internetski forumi, među kojima i Indexov, vrve informacijama i raspravama na temu Gotovčevih pa su se osvrnuli i na Simonin gubitak nokta na ruci - naime, svi se pitaju zašto hrvatska ljepotica društvenim događajima hoda s devet izmanikiranih noktiju i jednim potrganim. Između rasprava je li Ante uskratio Simoni novac za manikuru ili manekenka od silnih obveza ne stigne u kozmetički salon (za razliku od Ante koji u frizerski salon, izgleda, stigne uvijek), dosjetljiva forumašica Mishek zaključuje: "Iako su među elitom kružili tračevi u svezi Simoničinih noktića, između kojih tračeva je bilo spominjanje Antinog analnog otvora, ribanje jacuzzija i slično, najvjerovatniji trač je onaj da mu je u navali ljubavi Simonica pokušala proći prstima kroz kosu te je to razlog gubitka njezinog nokta".

Javnost strepi: Hoće li se razvesti ili ne, hoće li se ošišati ili ne?

Stanoviti tajanstvenimacak pozabavio se i moći zapažanja Ante Gotovca, koja, ako je vjerovati njegovom prijatelju, nije pouzdana. "Bili su preksinoć u Vodicama!!! Sjedli su u povelikom društvu razvaljeni ko mačke. I doša moj frend s curom i sili (nisu ih ni skužili golubići zaljubljeni) dok Gotovac nije mom frendu počeja neku spiku prodavat jer je konj mislija da su u istom društvu!!", navodi tajanstvenimacak.

I dok javnost zabavlja novi razvoj sapunice Gotovac, Ante i Simona, izgleda, još uvijek nisu našli zajednički jezik. Nedavno su dva tjednika koji izlaze isti dan imali Gotovčeve na naslovnici, ali sa savim oprečnim pričnama - jedan je naveo kako Simona Gotovac od razvoda nije odustala te kako odustati neće, a drugi kako su papiri povučeni te kako je idila obitelji - ponovo uspostavljena.

V.V.
Foto: Index

Pročitajte više