Fotka poruke upozorenja na automobilu nasmijala Fejs: "Dobro došli u Zagreb"

Foto: Facebook

NA Facebook stranici Parkiram kao idiot jučer je objavljena fotografija poruke koju je netko ostavio na Fordu požeških registarskih oznaka. Nezadovoljni prolaznik je napisao poruku upozorenja vozaču. Objava je dobila stotinjak komentara, ali se nisu svi složili s drastičnim mjerama koje je napisala osoba u poruci. 

"Ako sutra zateknem vaš auto ovako 'parkiran' izdrapat ću vam ga čavlom. Kad ste vi nekulturni, zašto bi mi ostali bili kulturni", napisano je crnim flomasterom.

Fotku poruke i automobila navodno snimljenog u Zagrebu su podijelili na Facebook stranici. 

"Parkiranje i prijetnja. Zagreb", stoji u opisu objave.

Iako je mnogo ljudi u komentarima iskazalo podršku osobi koja je ostavila poruku, neki se nisu složili s idejom grebanja tuđeg automobila. 

"Samo rokaj. Puna podrška, neka se nauči pameti", "Krkan s predumišljajem", "Lakše pauka pozvati da dignu auto, nego uništavati tuđu imovinu. Baš me zanima kako bi se ta osoba koja je napisala poruku osjećala da dobije istom mjerom", "Umjesto da se potrudiš i napišeš ovoliki tekst, pričekaj ga pa mu to reci. Baš me zanima ishod", "Apsolutna podrška", "Dobro došli u Zagreb", "A kad bi njemu oderali auto i morao bi platiti 1000 kuna za lakiranje pitala bih ga onda bi li promislio prije nego bi to učinio", pisali su ljudi.

Pročitajte više