Fotka Willa Smitha našminkanog i u haljini najbolje je što ćete danas vidjeti

Foto: Instagram

"KAKO možete odoljeti ovome?" napisao je Will Smith na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj je odjeven u (bradatu) ženu. Riječ je, naravno, o sceni iz njegovog novog filma Aladin, u kojoj njegov lik, Duh u boci, prolazi kroz pravu transformaciju.

Iako je film u prvih deset dana prikazivanja zaradio respektabilnih 450 milijuna dolara, Will Smith film i dalje ambiciozno promovira na svojim društvenim mrežama. Tako je s fanovima nedavno podijelio i svoju dnevnu rutinu šminkanja za ulogu Duha, šaleći se pritom na račun Kylie Jenner, koja se obogatila svojim make-up brendom.

"Ovo su moji trikovi i tajne. Ne želim da mi Kylie Jenner ukrade stvari!" našalio se Smith pokazujući pratiteljima prilično naporan i dugotrajan proces pretvaranja u plavog Duha.

Iako je na kino blagajnama prošao odlično, novi Disneyev Aladin nije pobrao dobre kritike. Da je Smitha to zasmetalo, u jednom talk showu nedavno je potvrdila njegova supruga Jada Pinkett-Smith i priznala da su, nakon pročitanih oštrih kritika, poželjeli otići u kino ("među ljude") kako bi se uvjerili da ljudi ipak vole film. "Uživali su, zaista", priznala je glumica i dodala da je Smith, koji se na početku projekcije predstavio cijelom kinu, "možda imao manju ulogu u tome".

Pročitajte više