FOTO 15 stvari koje niste znali o trenutno najpopularnijoj hollywoodskoj glumici

Foto: Press/Getty Images/Instagram

MARGOT ROBBIE trenutno je jedna od najtraženijih holivudskih glumica.

Ova 26-godišnja Australka pažnju svjetske javnosti privukla je ulogom u filmu Martina Scorsesea "Vuk s Wall Streeta", a to joj je otvorilo vrata i nakon toga je nanizala nekoliko uspješnih projekata u kojima se pojavila s nekim od najvećih zvijezda današnjice.

I dok je mnogi još uvijek doživljavaju issljučivo kao ljepoticu, mnogi filmski kritičari ističu da je greška podcjenjivati njezine glumačke vještine koje tek trebaju dobiti dovoljno prostora.

Ove je godine gledamo u "Suicide Squad" i "The Legend of Tarzan", a do kraja godine trebala bi se pojaviti i u prvoj glavnoj ulozi u trileru "Terminal".

15. Kad je bila klinka pohađala je cirkusku školu, a specijalizirala se za akrobacije na trapezu. To joj je pomoglo tijekom snimanja "Suicide Squada".

14. Imala je nadimak Maggot (crv) koji su joj dale kolege iz razreda. Mrzila je taj nadimak.

13. Mnogi su je upoznali u "Vuku s Wall Streeta", ali karijeru je započela u sapunicama. Naravno, riječ je o seriji "Neighbors" koja je veliki hit u Australiji i koja je dosad proslavila zvijezde kao što su Kylie Minogue, braća Hemsworth i Russell Crowe.

12. Cijelog života naporno je radila, a svojevremeno je bila zaposlena i u Subwayu gdje je stekla titulu "sendvič-umjetnice". Uz to, radila je i u jednoj trgovini opremom za surf i čistila kuće.

11. Njezin prvi filmski pokušaj bio je čista katastrofa. Prije "Vuka" pojavila se u nekoliko b-filmova, a prvi je bio "Vigilante" iz 2008. koji čak i na popustljivom IMDB-u ima ocjenu 3.5.

10. Na računu milijuni, a ona živi s pet cimera. Točnije, otkrila je da još uvijek živi s dečkom Tomom Ackerleyjem i još četiri cimera. Dodaje i da je štedljiva i da ne vidi smisao u trošenju novca na kućerine i raskošne stanove u kojima tek povremeno boravi.

9. Iako je jedna od najljepših glumica današnjice, Margot je malo muškobanjasta. Surfa, obožava padobranstvo, snowboarda, skija, vozi motocikle, odlazi na tekme, ormar joj je prepun sportskih dresova, voli graditi pa čak i lov na divlje svinje (što se vjerojatno neće svidjeti ljubiteljima životinja).

8. Budući da nikad ranije nije snimala scene seksa, na snimanju "Vuka" morala se skinuti, a bila je toliko nervozna da je prije snimanja strusila tri čaše tekile da se malo primiri. Tvrdi da joj je to pomoglo.

7. Ponosna je članica Greenpeacea.

6. Zamalo je postala Marvelova superjunakinja. Naime, prije nego su angažirali Kate Maru, Margot je bila jedna od kandidatkinja za ulogu Sue Storm u rebootu "Fantastične četvorke". Na svu sreću, ulogu nije dobila jer film je očajan.

5. O njoj maštaju muškarci, ali ona tvrdi da je rijetko imala vremena za spojeve i veze jer je neprestano na putu. No, muškarac koji ju može osvojiti mora biti opasan, a ona voli dugu kosu, brade i možda poneku tetovažu. Što prilično dobro opisuje njezinog sadašnjeg dečka.

4. Kad je prvi puta pročitala scenarij za "Suicide Squad", mrzila je lik Harley Quinn. Mislila je da s njom nema ništa zajedničko i da nikad neće pronaći pravi pristup liku.

3. Obožava hokej i omiljeni su joj tim New York Rangersi, a i sama igra za jednu hokejašku ekipu.

2. Odbila je skinuti se za Playboy nakon što ju je Hugh Hefner vidio u "Vuku" i ponudio joj naslovnicu. Odbija skidati se za muške časopise, ali nema problema s vlastitim tijelom jer svjesna je da dobro izgleda.

1. Obožava Harryja Pottera. Štoviše, toliko ga obožava da je kao 13-godišnjakinja lagala da slabo vidi kako bi mogla nositi naočale da što više naliči Harryju.

Pročitajte više