FOTO 50 Cent nastupio u punoj zagrebačkoj Areni, ovo je bio red na ulazu

Foto: Antonio Ahel/ATA Images/Sanjin Strukic/PIXSELL

AMERIČKI reper 50 Cent ovog utorka od 20.30 zabavljao je zagrebačku publiku u Areni, zajedno s kolegom Bustom Rhymesom u sklopu velike svjetske turneje The Final Lap Tour kojom slave 20 godina od izlaska svog prvijenca te jednog od najznačajnijih hip-hop albuma u povijesti Get Rich or Die Tryin.

Pred punom Arenom pjevao je svoje najveće hitove poput Candy Shop, Many Men, In da Club, Window Shopper...

Stvorila se gužva na ulazu

Pred sami koncert ispred Arene Zagreb stvorila se gužva.

Kao predgrupa 50 Centu nastupio je 36-godišnji američki pjevač Jeremih. 

Jeremih
Busta Rhymes

Inače, zbog velikog interesa publike ovaj mjesec u prodaju su puštene dodatne ulaznice za koncert 50 Centa.

50 Cent 2007.: Jebeš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam

50 Cent vratio se u Zagreb 16 godina nakon što je rekao da više nikad neće doći u našu zemlju. 2007. godine 50 Cent nastupao je u Domu sportova, a prije nastupa procurila je snimka kako reper i njegova ekipa navodno šmrču kokain. Naravno, vijest je obišla i domaće i strane medije, a 50 Cent se kasnije u jednom intervjuu o svemu oglasio ne baš lijepim riječima o Hrvatskoj.

"Jebeš Hrvatsku, tamo se više ne vraćam! Pokušavaju napraviti vijest ni od čega. Neka budu sretni što sam uopće i došao!" rekao je reper. "Kakva će mi biti karijera ako odjebem Hrvatsku do kraja mog jebenog života? Nema više Zagreba!" dodao je. Na koncertu je te godine bilo oko 10.000 ljudi, a 50 Cent je u Hrvatskoj dočekan poprilično spektakularno. 

Pročitajte više