FOTO Bit će vam jasno zašto Seve moljaka za Agrokor kad vidite u kakvom luksuzu uživa s Balenticom

 Foto: Instagram

SEVERINA i Iva Balent dugogodišnje su bliske prijateljice koje su zajedno prošle mnogo toga - od luskuznih rođendanskih i drugih zabava, ljetovanja, uživanja u planinama, preko skupocjenih rođendanskih poklona pa sve, eto, do očajničke kampanje moljakanja spasa i pomoći za Agrokor.

Da Iva Balent voli biti u društvu slavnih ljepotica nije tajna pa je malo koga iznenadilo što je Severina jučer, s još nekim vjernim prijateljicama Todorićeve kćeri, krenula u akciju patetičnog naziva "Spasimo Agrokor zajedno".

>>>Severinu i Ivu Balaban popljuvali zbog moljakanja za Todoriće: Pogledajte komentare koje su obrisale<<<

>>>Severina zabranila komentiranje pod fotkom iz Konzuma, u kampanju uvukla još poznatih frendova<<<

Andreja Čermak, Iva Balaban, Jovana Joksimović, supruga pjevača Željka Joksimovića, samo su neke od poznatih prijateljica Ive Balent koja na njima, čini se, nimalo ne štedi pa je tako prošle godine Severina od nje za rođendan dobila skupocjene Balenciaga čizme vrijedne više od 8000 kuna kojima se pohvalila i na Instagramu - sve do objave Indexa, kada je fotografiju skupih čizmica uklonila.

Nešto ranije su se družile i na rođendanu treće "iz ekipe", Andreje Čermak na kojem su bile i Mirela Forić Srna, Vanja Modrić te Martina Todorić. Nije poznato što je njoj poklonila, ali nema sumnje da niti tu nije štedjela.

Balentica je bila i jedna od uzvanica na vjenčanju Željka i Jovane Joksimović 2014. godine, zajedno s bračnim parom Čermak, gdje je uživala u nastupu Svetlane Ražnatović Cece s kojom je, kako se tada moglo vidjeti na snimkama srpskog lista Hello!, uglas pjevala.

Zajedno one idu i na ljetovanja pa su se tako ovo ljeto družile na nepoznatoj lokaciji na Jadranu i uživale na luftićima u obliku labudova, pelikana i jednoroga koji su bili veoma popularni među zvijezdama svjetskog kalibra. Balentica je inače često uživala na ljetovanjima na Hvaru gdje bi doplovila s obiteljskom jahtom Jana.

Prije luksuznog beogradskog vjenčanja s Igorom, Severina je organizirala putovanje u planine sa svojim nabližim prijateljicama, među kojima je bila i Balentica. Fanovi su na fotkama odmah prepoznali mjesto Hlevci u Gorskom kotaru i kolibu "Magus tabernus" koja može primiti osmero ljudi, otprilike onoliko koliko je i bilo na Severininoj zabavi. Tjedni najam kolibe prema tadašnjem cjeniku koštao je 3000 eura - otprilike osam mjesečnih plaća blagajnice na minimalcu za koju se Severina danas toliko zdušno bori.

Todorićeva kći bliska je i s bivšom manekenkom Ivom Balaban, suprugom nogometaša Boška Balabana, koja je u akciju spašavanja Konzuma krenula još ranije objavivši na Instagramu fotku jedne prodavaonice.

Balentica je inače velika ljubiteljica mode, poznata je po svojim osebujnim modnm kombinacijama i često je se može vidjeti u krpicama poznatih dizajnera. 

Osim što je uposlila poznate prijateljice da spašavaju Agrokor, Iva Balent je sredinom ožujka viđena u Međugorju gdje se molila s poznatom vidjelicom Mirjanom Dragičević. Pošto molitve i nisu upalile, sljedeći izbor joj je, čini se, bila Severina.

Nakon svega ovoga, ostaje se jedino zapitati - spašava li Severina blagajnice u Konzumu ili svoju prijateljicu Ivu Balent koja joj poklanja cipele vrijedne nekoliko plaća žena s kojma se tako ponosno naslikava ispred Konzuma?

Pročitajte više