FOTO Cura htjela snimiti blagdanske fotke s haskijem, zbog njegovog izraza lica odmah postale hit

Foto: Instagram

VLASNICA haskija htjela je napraviti blagdanske fotke sa svojim ljubimcem, a zbog njegovog izraza lica Anuko je postao hit na internetu.

Naime, gotovo na svakoj fotografiji Anuko izgleda mrzovoljno i namršteno. Njegova vlasnica, Jasmine iz engleskog gradića Telforda, tvrdi da je inače riječ o opuštenom i umiljatom psu.

"Nije veliki ljubitelj Božića zbog sve hrane koju ne smije jesti, a i vičemo na njega prlibliži li se previše božićnim ukrasima", rekla je za Unilad.

Jasmine je Anuka dobila kad je još bio štene, a tvrdi da joj je spasio život. "Imala sam problema s mentalnim zdravljem, nisam bila dobro. Odustala sam od škole, a gotovo i od života. Srećom, pojavio se on i to je promijenilo sve. Nisam više mogla ostati u krevetu jer bi se doslovno pokakio u njega - što se stvarno jednom dogodilo kad nisam htjela ustati", govori.

"Zbog njega, moje mentalno zdravlje pomalo se poboljšavalo. Sad sam natrag u školi i studiram veterinu. Sve to ne bi se dogodilo bez njega", tvrdi 20-godišnja Britanka.

Inače, Anuko je postao viralan još prije dvije godine kad je Jasmine na društvenim mrežama objavila fotografije njegove mrzovoljne face nakon što ga je pokušala prevariti da mu je bacila lopticu.

Nakon što je galerija koju je povodom ovogodišnjih praznika snimila u vrtu postala pravi hit na internetu, Jasmine je pokazala kako je Anuko namršten još otkako je bio štene.

Pročitajte više