FOTO Gdje je Ćaća? Možete li prepoznati mladog Ivu Sanadera koji je 70-ih harao nogometnim terenima

Foto: Facebook

IVO SANADER na kućnoj njezi oporavlja se od zloćudnog tumora. Dok se čekaju nalazi koji bi trebali precizno definirati koliko je bolest agresivna, uz bivšeg premijera bivši su kolege sa studija u Rimu koji su se prisjetili njihovih zajedničkih dana fotografijom s nogometnih terena.

Fotografiju je na Facebooku objavio Mario Marinić (a prije nekoliko godina objavljena je u listu "Slobodna Bosna" koji se ugasio), a da nije naznačio koji mladić je Ivo Sanader, teško da bi ga prepoznali. Bivši premijer 70-ih godina nosio je vrlo popularnu frizuru.

"Ivo Sanader, bivši premijer RH, završio je srednju školu u sjemeništu u Splitu. Onda je upisao Bogoslovni fakultet, pa je sredinom 70-ih nekoliko godina proveo u Rimu u Pontifikalnom hrvatskom zavodu sv. Jeronima. Tamo su svećenici imali i nogometni klub Hajdin (izvedenica od imena Hajduk i Dinamo, a boja dresova bila je, logično: modro-bijela)", napisao je pored slike Mario Marinić te otkrio koji od mladića je Ćaća - koji je navodno bio odličan nogometaš. Ako imate problema s prepoznavanjem kao što smo imali mi - okrenite sliku.

 

Pročitajte više