FOTO Ispovijest domine: "Muž mi kuha i čisti, a ja zarađujem 4000 dolara dnevno mučeći muškarce"

Foto: Instagram

GOSPODARICA HARLEY, domino dama iz San Francisca, maltretirajući muškarce, dnevno zaradi od 4 tisuće dolara.

Harley vrijeđa i ucjenjuje napaljene muškarce i pri tome zaradi barem sto dolara po sesiji.

Dvadesetosmogodišnjakinja zarađuje toliko da je dala otkaz na dobro plaćenom poslu kako bi mogla maltretirati muškarce iz udobnosti svoga doma.

"Zasitila sam se satima dugog i mukotrpnog rada i htjela sam nešto drugačije. Kao menadžer navikla sam naređivati muškarcima, pa sam našla način da financijski njima dominiram, a kad sam shvatila koliko su to spremni platiti, počela sam novu karijeru", rekla je gospodarica Harley.

Shvatila je da postoje mnogi muškarci čiji je fetiš ucjena i to je iskoristila. Našla je klijente koji žele biti pod stalnom dominacijom.

Klijenti joj omogućavaju da u njihova računala instalira softver pomoću kojeg preuzima kontrolu nad njihovim financijama i pristup društvenim mrežama. Na taj način sama sebi plaća koliko želi, a klijenti joj to dopuštaju.

Da stvar bude bizarnija, Harley je sretno udana, a kako sama dovoljno zaradi da imaju za komforan život, njezin muž umjesto odlaska na posao radi kućanske poslove.

"Mojem suprugu to ne smeta jer nije riječ o seksu, rizik je minimalan i rijetko kad uopće napuštam kuću", objasnila je domina.

Pročitajte više