Izgubila je majku kad joj je bilo samo 12 godina: Ovako danas izgleda kći najljepše pjevačice bivše Juge

Foto: Youtube/Facebook

PRIJE 41 godinu cijelu je bivšu državu potresla vijest o tragičnoj smrti jedne od najpopularnijih pjevačica na području Jugoslavije, Silvane Armenulić.

Slavna pjevačica poginula je 10. listopada 1976. u prometnoj nesreći na autocesti između Beograda i Niša, nedaleko od mjesta Kolari dok se vraćala s jednog nastupa.

Najljepša pjevačica Jugoslavije poginula je u prometnoj nesreći koja je zgrozila zemlju

Iza sebe je ostavila supruga, poznatog tenisača Radmila Armenulića s kojim je bila u braku od 1961. godine, te dvanaestogodišnju kći Gordanu.

Gordana danas ima 53 godine. Živi i radi u Beogradu, a na društvenim mrežama nerijetko objavljuje majčine fotografije ističući da njezinu smrt nikad nije preboljela.

Njezin otac Radmilo sad je u braku s Mirom Pejić, međutim, za srpske medije je izjavio da je želio pričekati da se njegova kći uda pa je tek onda i sam stao pred matičara.

Najljepše ljubavne priče bivše Jugoslavije: Ove ljubavi ni smrt nije prekinula

"Nisam je htio povrijediti. Htio sam da ona ima svoj brak, a kod mene je to bila formalnost. Zbog njene pokojne majke htio sam pokazati strpljenje. Moja sadašnja žena i kći se dobro slažu. One su prijateljice", rekao je Radmilo tom prilikom.  

Pročitajte više