FOTO Jutros na Črnomercu: Kameni blok se prošvercao u tramvaj i napravio rupetinu u podu

Foto: Facebook

PUTNIKE koji su se jutros vozili tramvajem broj 11 na okretištu Črnomerec iznenadio je neplanirani slijepi putnik - poveći kamen koji je kroz pod probio u unutrašnjost tramvaja, ispred jednog od sjedala.

Fotografiju je jedna od putnica, Eva Paula Freya objavila u Facebook grupi Zakaj volim Zagreb gdje je odmah izazvala poveći interes javnosti, ali i niz šala na račun kamenog bloka koji se "švercao".

"Jel' ima kartu", "Branko Kockica se htio švercati", "Jezuš i Marija kaj bumo imali i kamene trajvane" i "Kamena fontana" samo su neki od duhovitih komentara, no putnicima u tramvaju nije bilo do šale.

"Sjedila je žena i ispalo je dobro da se dignulo baš na tom mjestu jer je mogla maknuti noge... Ne bi bilo zgodno da je probio tamo gdje smo stajali jer bi sigurno nekoga ozlijedilo", napisala je autorica fotografije u jednom od komentara, dodajući da je i zvuk prodiranja kamenog bloka u tramvaj bio prilično zastrašujuć.

"Utvrđuje se točan razlog zbog kojeg se kameni blok izdigao, na što se, na žalost, nije moglo preventivno utjecati. Oštećeni tramvaj povučen je u spremište, a dio pruge odmah su sanirale naše tehničke ekipe", rekao je pak za Index glasnogovornik ZET-a Tomislav Jurić.

Pročitajte više