FOTO Kako bi hrvatski političari izgledali kao žene

Foto: Index/Hina/Press/Facebook/Pixsell/Marko Prpić/Wikipedia/FaceApp

FACEAPP ovih dana oduševljava korisnike diljem svijeta, a mi smo se malo zaigrali s aplikacijom i kroz nju provukli nekoliko fotografija domaćih političarki i političara.

Uglavnom, ako još uvijek niste upoznati s FaceAppom, radi se o besplatnoj aplikaciji koja transformira vaše lice. Može vas učiniti starijim, mlađim, pretvoriti vas u ženu ili muškarca ili vas jednostavno proljepšati i ukloniti sve nedostatke s vašeg lica.

Mi smo se odlučili za političare. Neki od njih ispali su bolje, drugi gore, neke bi političarke bile zgodni muškarci, neki bi političari bili ružne žene, ali ne i Tomislav Saucha.

Tomislav Saucha je prava ljepotica.

Ladislav Ilčić

Američki osmijeh savršeno mu stoji, dobro će se nositi s godinama, a ni u ženskoj varijanti nije za odbaciti. Ladislav je jedna seksi MILF-ača.

Milijan "Vaso" Brkić

Uljepšavanje mu dobro stoji, a u ženskoj varijanti malo podsjeća na deblju Sashu Grey.

Jakov Kitarović

Što god učinili s njegovim fotkama, Jakov ostaje Jakov.

Kolinda Grabar-Kitarović

Službene fotografije predsjednice najčešće su toliko fotošopirane da aplikacija često zablokira pa smo zato pronašli jednu fotku na kojoj nije ispeglana i ne se smije od uha do uha. Rezultati su li-la, ali sviđa nam se muška verzija Kolinde koja nas malo podsjeća na Shreka nakon što ga pretvore u čovjeka.

Anka Mrak Taritaš

S većinom njezinih transformacija nismo oduševljeni, ali "baby Anka" je totalni hit.

Boris Lalovac

Boris Lalovac jedan je od onih koje FaceApp nije uspio pretvoriti u zgodnu ženu. Dobili smo Lalovca s perikom, ali mladi Boris je solidan.

Jadranka Kosor

Jadranka Kosor se ne da i izgleda više manje isto na svim fotografijama. Doduše, dobili smo jedan zanimljivi makeover.

Zlatko Hasanbegović

Hasanbegović inače ima sramežljivi osmijeh pa ga je zanimljivo vidjeti u ovoj nasmijanijoj verziji. Pomlađeni Hasan bez naočala je super, ali nismo posebno oduševljeni njegovom ženskom verzijom.

Željko Glasnović

Mladi Glasnović djeluje kao pravi zavodnik i daje tu holivudsku vibru, ali kao žena izgleda kao profesorica s kojom nema zajebancije.

Franjo Tuđman

Francek je toliko zanimljiv da smo mu dali čak dva makeovera. Izgubio je svoj legendarni kez, dobio mladenački look, savršen je kao baka, ali mladi Tuđman bez ikakve sumnje odnosi prvo mjesto.

Željka Markić

Znamo da Željka Markić vjerojatno ne voli kad se žene pretvaraju u muškarce (i obratno), ali mi smo oduševljeni. Pokušajte pogledati "baby Željku" i ne zapjevati "baby, baby, baby, ooooh". Pljunuti Bieber.

Darko Milinović

Milinović nije previše dobio niti izgubio u FaceAppu, ali bio bi zanimljiva žena. Nije neka ljepotica, ali solidan je.

Željko Kerum

Proljepšali smo Keruma i izgleda bolje, ali Željka Kerum nam je daleko bolja. U obje verzije.

Josip Bozanić

U redu, nije političar, ali nije ni daleko od toga. Malo podsjeća na odraslog klinca s omota za Kinder čokolade, a što se ženske verzije tiče, nismo oduševljeni.

Josip Manolić

Manolić je bio prevelik zalogaj za FaceApp pa nismo dobili kvalitetne slike iz mladosti, ali bio bi legendarna baka. Apeliramo da za sljedeće maškare nabaci periku jer ovo je genijalno.

Ivo Sanader

Ne znamo za ove ostale fotke, ali mladi Sanader s ovim poblajhanim vrhovima je genijalan.

Zoran Milanović

Nismo super zadovoljni s većinom makeovera, ali Zorana Milanović bila bi sasvim simpatična žena.

Tomislav Karamarko

Osmijeh je solidan, odličan je kad mu aplikacija izgladi bore i naglasi oči, ali ženska verzija Tomislava Karamarka je malo bezlična.

Gordan Jandroković

Što god mu napravili s licem, Jandroković jednostavno nije sretan. Tugaljivi je starac, nezainteresirani klinac, depresivna klinka koja vjerojatno sluša samo tužne pjesme, a ni osmijeh mu ne uspijeva sakriti tugu u očima.

Mihael Zmajlović

Možda toga nije svjestan, ali da jednog dana odluči postati žena, SDP-ovac Mihael Zmajlović mora biti svjestan da izgleda kao mlada Jasna Zlokić.

Zdravko Marić

Marić je jedan od onih čija faca savršeno odgovara FaceAppu. Što god mu napravili s facom, rezultati su apsolutno uvjerljivi.

Božo Petrov

Božo je izuzetno fotogeničan i ispada super kod svakog makeovera. Ipak, moramo priznati da kao žena vjerojatno ne bi dobio previše poziva na spoj.

Davor Bernardić

Čelni čovjek SDP-a još je jedan od onih kojem FaceApp savršeno sjeda. Možda nije najljepša žena na svijetu, ali zabavno se igrati s njegovom facom.

Ivan Pernar

Da je slučajno bio Ivana, a ne Ivan, Pernar bi bio simpatična žena, ali moralo bi se nešto napraviti s ovim nosom. Lijepe žene prolaze kroz grad, a Ivana Pernar stoji sasvim sama. 

Bruna Esih

Nova zvijezda hrvatske ekstremne desnice nije nas posebno oduševila, a u muškoj verziji izgleda kao bilo koji nogometaš.

Milan Bandić

Milan Bandić izgleda super kad ga aplikacija proljepša, ali kao žena... To lice samo nekritična majka može voljeti.

Peđa Grbin

Ovi američki zubi mu ne stoje, proljepšan izgleda bolje, ali kao žena - jedno veliko ne.

Andrej Plenković

Što god učinili s njegovim licem, Andrej Plenković jednostavno nas nije oduševio. Ili izgleda kao lice s reklame za kredite ili kao najdosadnija knjižničarka na svijetu.

Ivan Vilibor Sinčić

Da tu i tamo nabaci osmijeh, Sinčić bi izgledao bolje, ali nikad bolje nego u ženskoj verziji. Ivane, ljepotice naša!

Željko Rainer

Za Željka Rainera jednostavno nema pomoći.

Predrag Fred Matić

Kad mu aplikacija ne nabaci neki očajni friz, Matić djeluje kao sasvim uvjerljiva žena. Žena izuzetno visokog čela.

Milanka Opačić

Aplikacija nije izvela neke posebne akrobacije s licem Milanke Opačić, ali zanimljivo ju je vidjeti kao muškarca.

Ruža Tomašić

FaceApp ju je fino sredio i dao do znanja da bi se trebala češće smijati, a kao muškarac izgleda opako.

Miro Bulj

Lagali bismo kada bismo rekli da proljepšani Miro Bulj ne izgleda kao dalmatinski galeb koji bi turistkinje dovodio do ludila, ali iznenadili smo se kada smo ga vidjeli u ženskom izdanju. Miro, zavodnice!

Tomislav Saucha

Što god mislili o njemu kao političaru pada u vodu kada vas suočimo s novom ljepoticom hrvatske političke scene. Dakle, Tomislav Saucha toliko je lijepa žena da bismo ga istog trena uvrstili na Indexovu listu Najljepših Hrvatica 2017.

Pročitajte više